Ander a kaposvári élőlánc helyszínén szólított fel az oktatási kerekasztalon való részvételre

Ander a kaposvári élőlánc helyszínén szólított fel az oktatási kerekasztalon való részvételre

Ander Balázs, a Jobbik oktatási szakpolitikusa a kaposvári élőlánc után jelentkezett egy videóval, amelyben közölte, szerdára hívta össze a pártja az oktatási kerekasztalt. 

A politikus megismételte, az oktatásügy nemcsak egy a költségvetési sorok között, hanem jövőnk legfontosabb záloga, vallják. Ez az ország csak akkor lehet sikeres, ha valóban hatékony, eredményes, és méltányos oktatásügyet tudunk biztosítani - tette hozzá. 

Hangsúlyozta, közéleti viták lefolytatásához tudásra van szükség, a Jobbik éppen ezért fogadta meg a szülők, a pedagógusok és a diákok azon követelését, hogy

a pártok kezdeményezzék az oktatási kerekasztal összehívását.

A Jobbik ezt megtette, az összes parlamenti pártnak elment a meghívó jövő szerda reggelre, várjuk őket sok szeretettel, hogy beszélni, és tárgyalni tudjunk erről a hihetetlenül fontos nemzetstratégiai ügyről - fogalmazott Ander Balázs. 

Ahogy arról beszámoltunk, Ander Balázs már az október 23-ai tömegtüntetés napján közölte, a Jobbik összehívja az oktatási kerekasztalt, amellyel kapcsolatban Brenner Koloman csütörtök reggel megerősítette, elküldték az ellenzéki frakcióknak a meghívót.