A családok felé is nyit az EFOTT

A családok felé is nyit az EFOTT

A nyári fesztivál szervezői idén új programmal és jegytípussal is előhozakodnak.

A családok felé nyit az EFOTT: az egyetemisták és főiskolások fesztiváljára, amelyen a Velencei-tó partján idén mások mellett Azahriah, Majka és Krúbi is koncertet ad, a 14 év alattiaknak szülői felügyelettel ingyenes lesz a belépés – írták lapunkhoz eljuttatott friss közleményükben a fesztivál szervezői.

Az EFOTT új, önálló jegytípust is bevezet nappali eseményeire.

A fesztivál mintegy száz aktivitással, számos egyetem részvételével és negyven kipróbálható sportággal várja az érdeklődőket július 10. és 14. között – ismertették.

„Az elmúlt években egyre inkább felértékelődött a közösségi élmény és a tartalmas nappali programok szerepe az EFOTT fesztiválon. Idén először kifejezetten a családok számára is készülünk programokkal. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIverzumban több mint húsz felsőoktatási intézménnyel lehet találkozni”

– idézte a kommüniké Budai Marcellt, az EFOTT sajtófőnökét.

Az idei EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a fesztivál központi gondolata a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása. Az EFOTT egyetemi kampuszának számító UNIverzumban a felsőoktatási intézmények mellett a kiemelt oktatási és innovációs projektek, a civil szervezetek és a vállalati szektor szereplői is helyet kapnak.

Kifejtették, az egyetemisták fesztiváljának estéin koncertet ad mások mellett Azahriah, Majka, Krúbi, a ValMar, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy a Punnany Massif.

Újdonság lesz, hogy House Pikniket rendeznek a Velencei-tó partján a fesztivál minden napján, a 14 óra és 20 óra 30 perc közti idősávban

– derül ki a fesztivál közleményéből.

A tavalyi EFOTT-ról szóló beszámolónkat és a fesztiválozókkal készült videónkat alább találja:

(Címlapkép: Sándor Zoltán/Alfahír)