A kertben se mondj le a kényelemről! (x)

A kertben se mondj le a kényelemről! (x)

A kertek, teraszok nagyszerű lehetőséget biztosítanak a pihenésre, étkezésre a szabad levegőn, amennyiben funkcionális és kényelmes kerti bútorokkal rendezzük be, és úgy használjuk, mint egy nappalit.

Ma már számtalan, szebbnél szebb kerti garnitúra és pihenőágy közül választhatunk ízlésünknek, a környezet stílusának, valamint költségvetésünknek megfelelően, és élvezhetjük a nyaralás pillanatait az otthonunkban is. A teraszra időjárásálló kültéri ülő- és étkezőgarnitúra ideális, de számtalan kiegészítő, víz- és UV-álló párnák, szőnyegek, árnyékolók, hangulatvilágítás közül válogathatsz, hogy otthonossá tedd a kültéri nappalit. Segítünk a választásban, tarts velünk, mutatjuk a legfontosabbakat!

Hagyd magad mögött a stresszt!

Egy kényelmesen kialakított csodás terasz vagy kert nyugtatólag hat az idegekre, így a zűrös hétköznapok végén igazi kikapcsolódást jelent. Válogass a Dublino Home komfortos lounge garnitúrái közül, hogy legyen hova kiülni, bámulni a naplementét vagy egy pohár finom ital társaságában folytatni az előzőleg elkezdett könyvet!

A tökéletes teraszhoz nem elég egy pazar garnitúra, mert bizony a használhatóságát a minősége határozza meg. Ne add alább, ha feltöltődésről van szó, egy olcsó garnitúra néhány használat után valószínűleg csak bosszúságot okoz, amikor eltörik, szétmegy, elfeslik vagy színét veszti. Kerti bútort nem 1 évre vásárolunk, hanem szezonokra, így érdemes a minőség oltárán áldozni, és olyan darabokat választani, amelyek garantálják a hosszú távú használatot.

Hogyan kezdj neki?

A választás nem könnyű, hiszen rengeteg gyártó kínálja különböző tetszetős kerti bútorait. Érdemes nagy nevű márka mellett letenni a voksunkat, hiszen a garancia ez esetben biztosított.

Először arra találd meg a választ, hogy milyen funkcióra van szükséged, elsősorban mire használnád a teraszt, ugyanis más típusú garnitúra szükséges, ha csak pihenni, kávézni, és más, ha étkezni is szeretnél odakint, de egy medencepartra is másfajta bútorok illenek. Amennyiben rendszeresen társaságot látsz vendégül, és olyankor a grillezésé a főszerep, a nagy méretű étkezőgarnitúrák lesznek megfelelőek, de ha medenceparti bulikat rendezel, a nyugágyak és party bútorok lesznek a társaid.

A rendelkezésre álló terület pontos méreteivel is legyél tisztában, enélkül ugyanis csalódás érhet, amikor a kiszemelt bútor nem fér el, vagy nem azt a hatást váltja majd ki, amit a katalógusban látott fotón. Nagy tér esetén többféle funkciónak is helyet adhatsz, különböző zónákra oszthatod a kertet, a teraszt.

Ha pihenés, akkor lounge garnitúra

A kerti bútorok anyaga, stílusa is fontos tényező, így alaposan mérlegeld, mire van szükséged. A minőségi műanyagok nagy előnye, hogy időjárásállóak, tartósak, strapabíróak, dekoratívak és színesek, emellett karbantartásmentesek.

Választhatsz több személy számára komfortos sarokgarnitúrát vagy különböző kényelmű foteleket asztallal, a teljes ellazuláshoz nyugágyat, kerti ágyat vagy divatos függőfotelt, viszont a minőségből ne engedj!