Átnevezték a Gazdaságfejlesztési Minisztériumot Migránsmunkás Toborzó Minisztériummá

Átnevezték a Gazdaságfejlesztési Minisztériumot Migránsmunkás Toborzó Minisztériummá

A kormány migránsmunkás toborzóirodává silányította a Gazdaságfejlesztési Minisztériumot. Szégyen, hogy az egyik legfőbb állami intézmény asszisztál a kormány nemzetellenes tervéhez –erre hívta ma fel a Jobbik-Konzervatívok a figyelmet.

Az ellenzéki párt frakciója átnevezte a Gazdaságfejlesztési Minisztériumot

„Migránsmunkás Toborzó Minisztériummá”

hiszen az elmúlt időben az intézmény egyik legfőbb tevékenysége az volt, hogy segítse a kormány veszélyes tervét, és mindent feltételt biztosítson ahhoz, hogy számolatlanul hozhassák Magyarországra az „ázsiai migránsmunkásokat” – közölte a Jobbik sajtóközleménye.

Álláspontjuk szerint az „Orbán-terv” során hazánkba telepített harmadik világ beli vendégmunkások elveszik a magyar emberek munkáját, letörik az amúgy is alacsony béreket, és végső soron megbontják Magyarország kulturális egységét.

A kormány zöld utat adott a bevándorlásnak, sőt segíti azt, a Jobbik-Konzervatívok viszont a migráció minden formáját elutasítja!

Hangsúlyozták: Magyarországnak nem a béreket alacsonyan tartó, a kultúránkra veszélyes migránsmunkásokra, hanem a minőségi magyar munkaerőre van szüksége, amihez viszont európai színvonalú bérekre van szükség.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)