Azahriah is fellép majd az EFOTT-on

Azahriah is fellép majd az EFOTT-on

Kiderült az is, a fesztivál melyik napján ad majd koncertet a magyar fiatalok körében a leghallgatottabb zenész, aki idén csak limitált számban lép fel.

Azahriah, a magyar fiatalok legtöbbet hallgatott előadója is fellép az idei EFOTT-on – jelezték lapunkhoz eljuttatott friss közleményükben a fesztivál szervezői.

Azahriah mellett július 10. és 14. között a Velencei-tó partján olyan hazai előadók koncerteznek majd, mint Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.

Emlékeztetnek, Azahriah a legfiatalabb magyar zenész, aki teltházas koncertet adott a Papp László Sportarénában, és az első, aki három teltházas eseményt is összehoz a Puskás Arénában. 22 évesen a legtöbbet hallgatott előadónak számít a magyar fiatalok körében, és Európa több országában is rendkívül sikeres – fűzik hozzá.

„Idén csak limitált számú koncertet ad a fiatalok egyik legnagyobb kedvence, így különleges lehetőséget jelent, hogy a nyár legnagyobb egyetemista buliján, az EFOTT-on is ott lesz – mégpedig a fesztivál szombati napján”

– jelentette be Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat. Az idei fesztivál házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a központi gondolata pedig a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása – áll a fesztivál közleményében.

A tavalyi EFOTT-ról szóló beszámolónkat és a fesztiválozókkal készült videónkat alább találja:

Címlapkép: Azahriah (Baukó Attila) koncertje a Strand Fesztiválon Zamárdiban 2023. augusztus 24-én. (MTI/Vasvári Tamás)