Bevándorlásszervezési illetéket vet ki a kormány - Rogánék retteghetnek

A kormány lecsap a "migrációt elősegítő" szervezetekre. Épp ők maradnának ki a szórásból?

A lap szerint több pontos "akciótervet" készül a "Soros-terv" nevű ízé ellen. Ennek jegyében Orbánék a jogállamiság utolsó kényelmetlen hámjait is levetnék magukról. Például kitiltanák Magyarországról Soros Györgyöt. Ha az ultraliberális tőzsdespekuláns nem látogatna többé hazánkba, azzal jelentős veszteség aligha érne minket - viszont

magyar állampolgárként ezt az égvilágon senki sem tilthatja meg neki.

Legalábbis addig, ameddig nem egy totális diktatúrában élünk. 

A Magyar Idők arról is értesült, hogy a "migrációt elősegítő" szervezetek non profit jellegét elvennék, és "bevándorlásszervezési illetéket" vetnének ki rájuk. Túl azon a kellemetlen kérdésen, hogy mégis hogyan határozható meg egy jogszabályban, ki "segíti elő a migrációt", és ki nem - ez alapvetően mégis remek hír!

Ugyanis, ha fideszes üzenőfal igazat ír, akkor

végre sikerülhet bevonni a közteherviselésbe a letelepedési kötvények forgalmazásával megbízott, javarészt offshore-cégeket.

Hiszen ezeknél a szervezeteknél senki sem segítette elő hatékonyabban a bevándorlást. A Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal decemberi tájékoztatása szerint ugyanis a program keretében

mintegy 20.000 migráns érkezett Magyarországra. 

Hivatalos: csaknem húszezer bevándorlót engedett be a Fidesz

Több mint fél évvel a letelepedési kötvényprogram felfüggesztését követően közölte a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal (BMH) a végleges adatokat. Ezek szerint 6538 külföldi személy kapott letelepedési engedélyt befektetőként és további 47 fő tartózkodási engedélyt, vagyis ennyien nem éltek a lehetőséggel, és nem váltották át a tartózkodási engedélyt letelepedési engedélyre - válaszolta a BMH a Lánchíd Rádió közérdekűada-tigénylésére.

Nagy többségük Ázsiából érkezett, jelenlétük már a statisztikai adatokban is érzékelhető. A KSH szerint az elmúlt tíz évben megduplázódott, és negyvenezerre nőtt a hazánkban élő ázsiaiak száma. 

Ha a készülő szigorú jogszabályt betartják, komoly összegű illeték befizetésére készülhet a Fidesz is. Altusz Kristóf, külügyi helyettes államtitkár egy máltai lapnak nyilatkozva múlt csütörtökön ismerte be, hogy

Magyarország tavaly 1300 bevándorlót fogadott be, de ezt a kormány eltitkolta. 

Elismerte a magyar államtitkár! 1300 bevándorlót fogadtunk be, de a kormány megpróbálta eltitkolni

A beismerést a HírTV szúrta ki, az interjúból kiderül, hogy az 1300 bevándorló biztonsága érdekében próbálták titokban tartani a befogadásukat. Valószínűleg azért törhetett rá az őszinteségi roham, mert szóba került Orbán Viktor németországi kijelentése. A magyar kormányfő a Bildnek megszállóknak nevezte a menekülteket.