Hivatalos: több mint 24 ezer bevándorló szólhat bele a magyar választásokba

24.385 fő "bevándorolt, letelepedett menekültnek" van választójoga Magyarországon

A valasztas.hu oldalon jelent meg egy kimutatás arról, hogy

"hányan szavazhatnának a különböző választásokon, ha ma tartanák ezeket?"

Ebből kiderül, hogy a bevándorló-mentes magyar

Magyarországon 24.385 fő "bevándorolt, letelepedett menekült" élhet szavazati jogával önkormányzati választáson, vagy épp helyi népszavazáson.

Ez azt jelenti, hogy akár eldönthetnének egy menekülttáborról tartandó helyi népszavazást is, a saját szempontjuk szerint.

Lassan eléri az 50 ezret az Orbán-kormány által beengedett bevándorlók száma

Az elmúlt nyolc évben, a Fidesz-KDNP kormányzása alatt közel 50 ezer bevándorló érkezett ezekből az országokból.Jakab Péter, a Jobbik szóvivője szerint elképesztő, hogy miközben Orbánék titokban 2300 migránst, pénzért további 20 ezret, és Ukrajnából is kétes hátterű személyeket engedtek be, nagyságrendileg 600 ezer magyart üldöztek külföldre."Mi azt mondjuk, hogy Magyarországnak nem a Fidesz migránsaira van szükség, hanem a Fidesz által elüldözött magyarokra"-summázta Jakab a legerősebb ellenzéki párt álláspontját.

De például, ha ügyes a Fidesz, és a 24 ezer "bevándorolt, letelepedett menekült" koordinálva szavaz, visszavehetnék Hódmezővásárhelyt, hiszen a Csongrád megyei város lakossága 46.522 fő.

Miközben 22 ezer millió forintot szórt el bevándorlás-ellenes kampányra az Orbán-kormány, aközben a magyar társadalom egy részének felhergelése mellett, folyamatosan zajlik a betelepítés. A sikeres integrációt pedig az Orbán-kormány lakhatási programokkal, a CSOK-hoz való hozzáféréssel és a szavazati joggal is segíti.