Brenner: Orbán Viktor sok pálfordulása közül a leginkább nemzetellenes a vendégmunkások idehívása

Brenner: Orbán Viktor sok pálfordulása közül a leginkább nemzetellenes a vendégmunkások idehívása

Aláírásgyűjtést indított a Jobbik a migránsmunkások betelepítése ellen Budapesten is. A Fidesz egyik legnagyobb árulásának tekinti ezt az ellenzéki párt.

Aláírásgyűjtést indít a Jobbik az ázsiai migránsmunkások betelepítése ellen a fővárosban is - jelentette be hétfői sajtótájékoztatóján Brenner Koloman. A Jobbik-Konzervatívok frakcióvezető-helyettese elmondta, országos aláírásgyűjtési akciójukat a budapesti Széll Kálmán téren kezdik a mai naptól. Ezen kívül Debrecenben és Nyíregyházán is találkozhattak a Jobbik politikusaival és aktivistáival.

Orbán Viktor és a Fidesz egyik legnagyobb árulása következett most be azzal, hogy annak ellenére, hogy a Fidesz azzal a hazugsággá vált ígérettel nyert választásokat az elmúlt években, hogy megvédi hazánkat a migránsokkal és vendégmunkásokkal szemben, ehhez képest Orbán Viktor sok pálfordulása közül talán ez a leginkább nemzetellenes: félmillió ázsiai és harmadik országbeli vendégmunkás betelepítését tervezi. Ne hagyjuk!

- magyarázta az ellenzéki politikus.

Brenner szerint ez a veszélyes terve az Orbán-kormánynak vészcsengőt kell, hogy elindítson minden jóérzésű magyar emberben.

A jobbikos országgyűlési képviselő felelevenítette, mi is történt Németországban, ahol tömegével telepedtek le különféle országokból olcsó munkaerőt jelentő bevándorlók.

Párhuzamként vázolta fel, hogy vendégmunkásokat hívtak be Németországba is, és a betelepülők lassan már rákényszerítik a saját kultúrájukat a németekre.

A számuk ugyanis már közel tízmillióra rúg, és az ország egyes részein már idegen gyökerű emberek kerültek többségbe

- figyelmeztetett a német nemzetiségű képviselő, aki szerint ezt Magyarországon meg kell akadályozni. Rögzítette:

Nem hagyhatjuk, hogy a Fidesz által idecsábított migránsmunkások előbb telepeket, munkásszállókat, majd migránsgettókat alkossanak hazánkban: ne legyen se kínai negyed, se muzulmán városrész, ahova aztán a magyarok már nem tudnak bemenni!

Brenner leszögezte: a Jobbik ellenzi azt a politikát, amelyik letöri a magyar emberek bérét, amely az elmúlt évtizedekben azon alapult, hogy olcsó és kiszolgáltatott munkaerőt adott a tőkének.

Ellentmondunk annak a nemzetellenes politikának, amely a magyar munkahelyeket átadja idegeneknek, ahogy annak is, amely megbontja az egységes magyar kultúrát

- hangsúlyozta a konzervatív politikus.

Brenner Koloman minden magyar polgárt arra kért, hogy pártja petícióját támogassa aláírásával, mivel úgy látja, csak közösen tudjuk megakadályozni a Fidesz veszélyes tervét. Ne jöjjenek ide ázsiai vendégmunkások, hanem az európai átlagbérhez próbáljuk felzárkóztatni a magyar bérszínvonalat, ahogy azt a Jobbik-Konzervatívok hosszú évek óta sürgeti - zárta szavait a jobbikos politikus, kijelentve: ezen múlik a magyarok munkahelye, bére és a magyar jövő.

(Címlapkép: Migránsok Debrecenben. Béli Balázs/Alfahír)