Huszti: nem voltunk betojva, de a vereség az vereség

Őszintén értékelt.

„Szervezettek voltak, meglepett, hogy veszélyesek voltak az ellentámadásokból. Nagyon kemény meccs volt, az első félidőben több lehetőségünk is adódott a gólszerzésre, de nem éltünk vele. A második játékrész még nehezebben alakult, ám a legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot. Két vagy három lehetőséget engedtünk az ellenfelünknek, jobban kell figyelnünk arra, hogy elkerüljük az ilyen kontrákat"

 - értékelt Sarri.

Marko Nikolics is pozitívan nyilatkozott csapata teljesítményéről:

"Jól játszottunk egy fantasztikus csapat ellen. Voltak helyzeteink, de sajnos nem tudtunk gólt lőni. Mindenkit megleptünk, senki sem számított arra, hogy magyar csapatként ilyen teljesítményre vagyunk képesek. Mondtam, hogy nem azért jöttünk, hogy jó benyomást keltsünk, hanem hogy jó eredményt érjünk el. A játékosaim fegyelmezettek és bátrak voltak”

Nem voltak betojva

 - ezt már Huszti Szabolcs mondta, aki azt is hozzátette, oké, hogy jól játszottak a világ egyik legerősebb klubja ellen, de kikaptak:

"A játék képe alapján büszkék lehetünk az eredményre, nem voltunk betojva. Ám ha egy ilyen gárda ellen egy kicsit kihagy az ember – akár fizikailag, akár mentálisan –, az megbosszulja magát. A világ egyik legjobb együttese ellen játszottunk, örülünk a helyzeteinknek, de egy null lett az eredmény. A vereség az vereség, az eredmény miatt csalódottak vagyunk”

70 percig bírta a Vidi a Chelsea ellen, végül egy góllal kaptak ki

Az első tíz percben Emersonnak volt két helyzete is, de mindkettő fölé ment. A 18. percben Pedro remek passza után Morata volt ziccerben, de nem találta el a kaput. A 41. percben a Vidinek is volt helyzete, Juhász emelése után Nego emelt a jobb sarok mellé, a 44.

(fotó: Koszticsák Szilárd / MTI)