Gattyán leigazolta Détári Lajost

Gattyán leigazolta Détári Lajost

Igazi nagy nevet igazolt szombaton a Megoldás Mozgalom: világválogatott labdarúgóval erősítette meg csapatát Gattyán György - tudta meg a Blikk.

A hatvanegyszeres válogatott, hétszeres világválogatott és egyszeres Európa-válogatott magyar futballista, edző, Détári Lajos a Megoldás Mozgalom listáján szerepel az április 3-án tartott parlamenti választásokon.

Az 58 éves exhonvédos Kőbánya-Kispest választókörzetben indul majd. Ellenfelei a 9. sz. országgyűlési egyéni választókerületben az ellenzéki összefogás ottani nyertese, a DK-s Arató Gergyely és a fideszes Pap Sándor lesznek.

Az Egységben Magyarországért korábban azt nyilatkozta, hogy amennyiben Gattyán György ellenzékiként akarná leváltani Orbán Viktort, akkor részt kellett volna vennie az előválasztáson, mert aki ezt követően jelentkezik, annak az a célja, hogy megossza az ellenzéki szavazatokat. Márki-Zay Péter, az ellenzéki mininszterelnök-jelölt a pornómogulból lett Gattyán kapcsán kifejtette, aki nem az összefogott ellenzékre adja a szavazatát, az a Fidesz korrupt, egyre inkább pártállami struktúrájának a hatalmon maradását szolgája.