Gyöngyösi Márton: Most az a tét, hogy hazánk az EU tagja marad-e

Gyöngyösi Márton: Most az a tét, hogy hazánk az EU tagja marad-e

Ha valaki azt szeretné, hogy Magyarország az Európai Unióban maradjon, és ne sodródjon keletre, Oroszország és Kína markába, akkor Róna Péterre és a Jobbik-Konzervatívok listájára szavaz – jelentette ki a párt elnöke.

2024. június 9. nem egy sima európai parlamenti választás napja – jelentette ki Gyöngyösi Márton. Hangsúlyozta: soha ekkora tétje még nem volt uniós választásnak, mint most ennek a mostaninak.

Ha valaki azt szeretné, hogy Magyarország az Európai Unió tagja maradjon, az szavazzon Róna Péterre és a 8-as listára

– kérte választóit az ellenzéki pártelnök.

Gyöngyösi leszögezte: ha a Jobbik-Konzervatívok listájára leadott szavazatokkal sikerül Róna Pétert bejuttatni az EP-be, akkor van esély rá, hogy végre hozzájussunk az uniós forrásokhoz, és az EU-s pénzek közvetlenül az önkormányzatokhoz, a magyar családokhoz és a kis- és középvállalkozásokhoz jussanak.

Róna Péter segítségével a Jobbik-Konzervatívok el fog indítani egy bérfelzárkóztatási programot, amelynek eredményeként Magyarországon is az uniós átlaghoz közeli bérek lennének.

Gyöngyösi Márton megismételte: „Aki az EU-ban képzeli el a jövőjét szavazzon Róna Péterre és a Jobbik listájára! Én már szavaztam, most rajtad a sor.”

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)