Gyöngyösi: Véget kell vetni a Fidesz néven ismert, maffiaszerű hálózat irányította szabadrablásnak!

Gyöngyösi: Véget kell vetni a Fidesz néven ismert, maffiaszerű hálózat irányította szabadrablásnak!

Navracsics EU-s pénzekkel és projektekkel kapcsolatos szavai is alátámasztják, Orbánék rendszerének lényege maga a korrupció - mutat rá a Jobbik vezetője.

Az uniós források azért csúsznak, és azért érkeznek meg csak részben, mert Orbánék – a strómanokon keresztül – ellopják azokat!

- szögezte le Facebook-oldalán Gyöngyösi Márton.

A Jobbik-Konzervatívok elnöke, EP-képviselője csütörtöki posztjában aláhúzta:

"Navracsics megdöbbentő kijelentése is alátámasztja: a Fidesz rendszerének lényege maga a korrupció, a szörnyű pedig az, hogy ő feltehetően tényleg elhiszi, hogy ez a szám rendben van. A területfejlesztési miniszter nem ígérte meg, hogy nem lesz újabb lombkorona nélküli lombkoronasétány, és szerinte az a 2000-3000 uniós projekt, amivel probléma van, nem sok!"

- idézte a pártelnök a Navracsics Tibor által az N1TV-nek elmondottakat.

Pedig éppen ez az oka annak, hogy hosszú ideje nem jönnek az uniós pénzek, és ezért érkezik meg majd csak a töredékük, egy részük pedig feltehetően egyáltalán nem. Ezért kell véget vetnünk a Fidesz néven ismert, maffiaszerű hálózat által irányított szabadrablásnak

- szólított fel Gyöngyösi, aki kiemelte, haza kell hoznunk az uniós forrásokat, talpra kell állítanunk a gazdaságot, valódi segítséget kell nyújtanunk a településeknek és a magyar családoknak.

A Jobbik-Konzervatívok és jómagam az Európai Parlamentben azért harcolunk, hogy ez sikerüljön és ezek a források ne tűnjenek el az Orbán-közeli alakok mindent is elnyelő zsebeiben.

"A jövő júniusban esedékes önkormányzati és EP-választásoknak pedig az lesz a tétje, hogy elérjük-e célunkat, és végre a magyar nemzeti érdek kerül előtérbe, vagy marad a Karmelitából vezényelt kizsákmányolás, hazánk pedig egyre távolabb sodródik az uniós forrásoktól és a nyugati életszínvonaltól!" - vázolta fel Gyöngyösi Márton.

(Címlapkép: Gyöngyösi Márton - Béli Balázs/Alfahír)