Így hazudik Nagy István agrárminiszter a bírósági idézéséről - videó

Így hazudik Nagy István agrárminiszter a bírósági idézéséről - videó

Az Agrárminisztériumban kirobbant korrupciós botrány kapcsán a hűtlen kezelés ügyében folyó perben kívánta meghallgatni tanúként a bíróság Nagy Istvánt, aki idézése ellenére nem jelent meg a Székesfehérvári Törvényszéken. Ezt viszont, úgy, ahogy van, letagadta a múlt heti kormányinfón.

Mint ismert, nemrégiben az Agrárminisztériumtól két ügyvédi iroda közbeiktatásával, több mint kétmilliárd forint landolt furcsa körülmények között egy Nobilis Kristófhoz köthető offshore cég svájci bankszámláján.

A hűtlen kezelés ügyében folyó perben a bíróság tanúként meg akarta hallgatni Nagy István agrárminisztert, aki a legutóbbi tárgyaláson nem jelent meg, bár a tárcavezető a múlt heti kormányinfón újságírói kérdésre válaszolva azt mondta, még nem is kereste a bíróság, "ha pedig majd hívják, akkor megy".

Nos, ahogyan az videónkból is kiderül,

a fideszes Nagy István egyértelműen hazudott, a Székesfehérvári Törvényszék ugyanis április negyedikére idézte be, ahol ő nem jelent meg, "halaszthatatlan külföldi utazáson való részvételre" hivatkozva.

Íme, a videónk:

(Címlapkép: N1TV)