Balatonlellén is megzavarták Jakab Péter utcafórumát, "orbános játékpénzt" kapott cserébe a vendéglős

Balatonlellén is megzavarták Jakab Péter utcafórumát, "orbános játékpénzt" kapott cserébe a vendéglős

Megszokhattuk már, hogy ahol országjárása során Jakab Péter felbukkan, ott rendre fizetett provokátorok is megjelennek "bértüntetni". Mint megírtuk, volt, ahol láthatóan a sarki kocsmából érkeztek az ellene tiltakozni, de pár napja az is előfordult, hogy valaki egy több tonnás munkagéppel fenyegette őt életveszélyesen, a Tapolca főterén tartott utcai fórumán pedig a Fidesz irodájából özönlött ki több tucat tüntető, köztük egy bohócjelmezbe öltözött személlyel, ráadásul akadt olyan is, aki gyermekeit sem kímélte a kínos szerepléstől.

Pszichológus: gyermekbántalmazás lehet, ha a szülő agresszív politikai tüntetésre hurcolja gyermekét

Mint megírtuk, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje annak ellenére is folytatja országjárását, hogy van, ahol láthatóan a sarki kocsmából érkeznek az ellene bértüntetők, vagy valaki úgy gondolja, több tonnás munkagéppel kell életveszélyesen fenyegetnie őt. Pénteken Jakab Péter Tapolca főterén tartott utcai fórumot a civilben mentőápolóként ismert jobbikos parlamenti képviselővel, Rig Lajossal, aki Veszprém megye 3-as számú választókerületében indul az előválasztáson - és a Fidesz most is készült egy provokációval.

A Jobbik-elnök csütörtök reggelét Balatonlellén kezdte, ahol az utcai fórumát ezúttal egy vendéglős zavarta meg – számolt be Facebook-oldalán a történtekről Jakab.

A magyar néppárt miniszterelnök-jelöltje azt írja, az illető "produkciójáért" egy orbános játékpénzt küldött neki.

Az igazit nyilván megkapta már a Fidesztől

- fogalmazott, hozzátéve, megérti, hogy rá van szorulva, hisz a válság alatt semmilyen támogatást nem kapott a szektor a kormánytól.

Update

Jakab Péter közben kommentben jelezte, hogy célba ért az orbános játékpénz.