Jakab Péter: "Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya"

Jakab Péter: "Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya"

A kormány állításával ellentétben a magyar gyerekeket nem az LMBTQ-aktivistáktól, hanem a kettészakíott társadalomtól, a szegénységtől és a rossz oktatástól kell megvédeni - mondta az LMP frakcióvezető-helyettese, Pest megye 6-os számú választókerületének közös ellenzéki képviselőjelöltje vasárnap egy a Facebookon közvetített gödöllői utcafórumon.

Hohn Krisztina hangsúlyozta, nem érti, hogy a kormány miért hirdeti plakátokon, hogy meg kell védeni a gyermekeket, hiszen az mindenki számára alapvető fontosságú.

Az MTI beszámolója szerint az LMP frakcióvezető-helyettese arra kérte a választókat, hogy április 3-án szavazzanak az ellenzék közös jelöltjeire és csináljanak "igazi fülkeforradalmat".

Jakab Péter, a Jobbik elnöke beszédében kiemelte, a kormány állításával ellentétben nem valódi probléma, hogy sok óvodás akarna nemi átalakító műtétet.

Orbán beismerése - Saját magának adott mattot azzal, hogy nem törődött a vidékkel

A magyar vidék egy jelentős része elveszítette a népességmegtartó-képességét, nem tudja megtartani a fiataljait. A fiatalok közül nagyon sokan nagyvárosokban, leginkább a fővárosba költöznek, sőt vannak, akik külföldre mennek. "Szerintem nem a kalandvágy hajtja őket, biztos van ilyen is, de az igazság az, hogy nincs, ami itt tartsa őket"

A vidéki emberek emiatt kiröhögik ezt a kormányt

- fogalmazott. Hozzátette, a valódi probléma ugyanis az, hogy "400 forint egy euró", "drága a benzin, ha van egyáltalán", "elszálltak az árak", valamint

"drónok repülnek a fejünk felett robbanóanyaggal a fedélzeten, a Magyar Honvédség pedig pislog, mint hal a szatyorban, és nem csinál semmit".

Drónügy: nyílt levélben követeli az ellenzék, hogy azonnal hívják össze a Honvédelmi és rendészet bizottságot

Mint arról beszámoltunk, nagy nemzetközi visszhangot váltott ki, amikor több mint egy hete, Zágrábban éjjel, egy kollégium közelében lezuhant egy 6 tonnás, TU-141-es pilóta nélküli hadműveleti-harcászati felderítő robotrepülőgép, ami Magyarországon is átrepült, mintegy 40 percet töltve a magyar légtérben.

Jakab Péter szerint azzal, hogy a kormány stratégiai nyugalmat hirdetett, valójában azt üzente, hogy "most, amikor válság van, nekik nem kell csinálni semmit".

"Jelenleg Magyarországnak nincs működő kormánya"

- jelentette ki a Jobbik elnöke, aki szintén az ellenzék közös jelöltjeinek támogatását kérte hallgatóságától.