Jobbik: A Fidesz oroszbarát, velejéig korrupt politikája miatt nem kapják meg az EU-s pénzeket a magyarok

Jobbik: A Fidesz oroszbarát, velejéig korrupt politikája miatt nem kapják meg az EU-s pénzeket a magyarok

Ígéretek, látszatintézkedések, a felelősség hárítása – reagált a kormányinfóra az ellenzéki párt, amely a felelős kormányzás és gazdaságpolitika hiányát vetette Orbánék szemére.

Gulyás tippelget, miért nem jönnek az uniós pénzek – segítünk neki!

– vezette fel friss közleményét a Jobbik-Konzervatívok, reagálva a csütörtöki kormányinfós bejelentésekre.

Az ellenzéki párt szerint a Gulyás Gergely-féle kormányinfó rendre verseng Orbán Viktor pénteki "propagandarádiós" interjúival: nehéz eldönteni, hol hangzik el több hazugság.

Ígéretek, látszatintézkedések, a felelősség hárítása: a mai kormányinfó sem tartogatott meglepetést, pedig felelős kormányzás és gazdaságpolitika hiányában, a magyar nemzeti érdekek szem előtt tartása nélkül továbbra sem lesz kiút a válságból

– fogalmazta meg kritikáját a Jobbik, emlékeztetve,

"a Miniszterelnökséget vezető miniszter ma azt találgatta, miért nem jöhetnek az uniós pénzek, pedig valószínűleg ő is pontosan tudja a választ: éppen a Fidesz oroszbarát, velejéig korrupt politikája miatt nem jutnak hozzá a válságos időkben nélkülözhetetlen forrásokhoz a tisztességes magyar emberek".

"Ez pedig legalább annyira nemzetellenes, mint a kormány veszélyes terve, melyet épp most készülnek végrehajtani: ázsiai migránsmunkások százezreit telepítik hazánkba, lecserélve a magyar munkaerőt, letörve a béreket, megbontva hazánk kulturális egységét" – figyelmeztetett a konzervatív párt.

Tisztázzuk: a magyar emberek idegen érdekeket szolgáló kormány helyett uniós forrásokat és nyugati életszínvonalat, migránsmunkás-telepek helyett pedig normális, az európai átlaghoz legalább közelítő béreket érdemelnek!

– húzta alá a Jobbik, amely a magyar nemzeti érdekeket szem előtt tartó kormányzást sürget.