Jobbik: A rettenthetetlen utcai harcos, az agyafúrt nindzsa hirtelen meghátrált

Jobbik: A rettenthetetlen utcai harcos, az agyafúrt nindzsa hirtelen meghátrált

A konzervatív párt szerint Orbán Viktor ma reggeli propagandarádiós interjúja felér egy kórtörténettel, és tűpontosan mutatja, hogy a miniszterelnök egyre inkább elveszik a Moszkva, Brüsszel, Budapest háromszögben.

Tömény „békepárti” háborús pszichózis ömlött a Kossuth Rádió hullámhosszán ma reggel.

Azt azonban már talán maga a miniszterelnök sem tudja követni, hogy amikkel hallgatóságát igyekszik etetni, éppen mikor mondanak totálisan ellent egymásnak - kezdi friss sajtóközleményét a konzervatív párt.

"Persze nehéz annak, akit Moszkva bábuként mozgat, akit Európában gondolkodás nélkül kiküldenek kávézni, mint egy kellemetlen vendéget az est fénypontján, és akinek aztán saját országában valahogy úgy kell eladnia magát a képzeletbeli dobogó 27. fokán pezsgővel a kézében, mintha győztesként tért volna haza. Orbán Viktor azért ma is megpróbálta!"

- fogalmaznak.

Hozzátették: így történhetett meg, hogy a közpénzmilliárdokkal telepumpált propagandagyárakban patikamérlegen kimért hazugságokhoz szokott százezrek egyik nap megdöbbenve és értetlenül figyelhették, hogy a rettenthetetlen utcai harcos, az agyafúrt nindzsa hirtelen meghátrál, és az itthon sátánként lebegtetett 26 mellett szavaz, vagyis támogatja magát, a patást, Brüsszelt.

Másnap pedig ugyanezek az emberek már a jól megszokott rigmusokat hallhatták, miszerint „Brüsszel háborús lázban ég”, mindenki háborúpárti, csak Orbán meg a „bátrak” akarnak békét, a miniszterelnök megint nyert, jól megvédte a magyarok érdekeit is, és egész Európa, sőt a világ irigykedve figyeli őt, a győztest

- olvasható a Jobbik-Konzervatívok közleményében.

Az ilyen alakításra mondják, hogy harmatgyenge. Az pedig, hogy ki hisz, vagy hisz-e még egyáltalán valaki Orbánnak, június 9-én kiderül - zárul az ellenzéki kommünikéje.

(Címlapkép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő az e heti uniós csúcstalálkozót előkészítő videókonferencián vesz részt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, valamint a görög, a szlovén, a szlovák és a lett miniszterelnökkel Budapesten, a Karmelita kolostorban 2023. március 21-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)