Jobbik: Novák Katalin nem a pedofília áldozataival, hanem a bűnrészesekkel érez együtt

Jobbik: Novák Katalin nem a pedofília áldozataival, hanem a bűnrészesekkel érez együtt

Az államfőnek haladéktalanul vissza kell vonnia a kegyelmet, és le kell mondania, ugyanis köztársasági elnökként megbukott az ellenzéki párt szerint. Az ellenjegyző Varga Judit kapcsán pedig aláhúzták, nem maradhat fideszes EP-listavezető.

Mosdathatja a fideszes média a köztársasági elnököt, ő maga is megpróbálhatja megmagyarázni szégyenletes tettét, nincs bocsánat arra, hogy egy pedofil bűncselekményben bűnrészes ember számára kegyelmet adott!

- szögezte le friss közleményében a Jobbik-Konzervatívok, miután az államfő ferdítéssel reagált a botrányra.

"Novák Katalin köztársasági elnökként megbukott. Ha politikusként nem is, családanyaként mindenképp meg kell szólalnia a lelkiismeretének. Haladéktalanul vonja vissza a kegyelmet, és mondjon le!"

- rögzítette az ellenzéki párt.

Mint folytatták: "Fontos megjegyezni azt is, hogy az általa aláírt kegyelmi kérvényt nem más, mint cinkostársa, Varga Judit ellenjegyezte! Varga ezek után nem maradhat a Fidesz-KDNP EP-listavezetője!"

Ha azonban Novák Katalin és Varga Judit cselekedete sem von maga után következményeket, az azt bizonyítja, hogy a kormánypártok értékrendje maximum az aberráltsággal összeegyeztethető, a kereszténységgel, a családok, a gyermekek védelmével és a normalitással semmiképpen!

- zárult a jobbikos közlemény.

A Jobbik-Konzervatívok Facebook-posztban is kifejtették, mennyire gyalázatosnak tartják az esetet: az a köztársasági elnök, aki egy pedofil bűncselekményben bűnrészes ember számára kegyelmet ad, csak egy dolgot tehet: visszavonja azt és lemond. A párt úgy látja:

Novák Katalin méltatlanná vált a tisztségére.

A kedélyeket felborzaló eset nyomán az ellenzéki pártok a köztársasági elnök lemondását követelték, a Jobbik-Konzervatívok politikusai például rendhagyó akcióval készültek a Sándor-palotához még a hétvégén.

(Címlapkép: Novák Katalin és Orbán Viktor - Facebook)