Jobbik: Pócs János tökéletesen bemutatja, miként működik a Fidesz

Jobbik: Pócs János tökéletesen bemutatja, miként működik a Fidesz

Az ellenzéki párt a magát a „Jászság országgyűlési képviselőjének” nevező, emberként és politikusként is megbukott fideszes országgyűlési képviselőről írt, aki nemrég iskolaigazgatói székhez segítette hozzá a választásokon rendre elhasaló Mészárosné Vas Mártát Jászapátiban.

"Pócs János azzal tett szert országos ismertségre, hogy évekkel ezelőtt kazánba zárt egy roma férfit, legutóbb pedig amiatt került a figyelem középpontjába, hogy védelmébe vette a gyermeket felrúgó karateedzőt: ahogyan az a fideszes politikusok esetében történni szokott, a szégyenletes tetteket nem követte a felelősség vállalása" - fogalmaz Facebook oldalán a Jobbik.

Mint írják: "Sőt mi több, a Fidesz emberként és politikusként is megbukott országgyűlési képviselője, aki nemrég erős emberekről filozofált, a jelek szerint továbbra sem pocsékolja az idejét: Friss hír, hogy a korábban neki buzgón kampányoló, a választásokon rendre elhasaló, korábbi fideszes polgármesterjelölt Mészárosné Vas Mártát nevezték ki Jászapátiban az indoklás nélkül, villámgyorsan kirúgott, nem mellesleg „engedetlen” (értsd: a Pedagógusok Szakszervezetének tagja), a tantestület és az iskolai közösség által is támogatott, Tavasz Ferenc helyére".

"Persze ehhez minden bizonnyal az égvilágon semmi köze a magát a „Jászság országgyűlési képviselőjének” nevező Pócs Jánosnak! Ha valaki nem úgy táncol, ahogyan ők fütyülnek, azt eltávolítják, a szolgalelkű pártkatonát rögtön berakják a helyére, szégyenletes tetteikért pedig soha nem vállalják a felelősséget"

- olvasható az ellenzéki párt posztjában.

(Címlapkép: Pócs János, a térség fideszes országgyűlési képviselője beszédet mond a jászkiséri kibővített és felújított városi bölcsőde ünnepélyes átadóján 2024. május 31-én. MTI/Kovács Tamás)