Jobbik-Konzervatívok: Orbánnak nem Ukrajnában kell keresnie az uniós pénzeket

Jobbik-Konzervatívok: Orbánnak nem Ukrajnában kell keresnie az uniós pénzeket

„Hiába nézi itthon hülyének az embereket a kormány, Európában mindenki számára világos, hogy az Orbán-família sok ezer milliárd forintot lopott el.”

„Hogy hol a pénz? - tette fel ismét a kérdést Orbán Viktor ezúttal a szokásos propagandaműsorában. Mi eláruljuk neki, ha ennyire szégyenlős!”

A Jobbik-Konzervatívok közleményben reagált Orbán Viktor Kossuth rádióban elhangzott kijelentésére. A miniszterelnök szerint az ukránoknak elfogyott az erejük, ma csak a nyugati pénzek tartják életben Ukrajnát, és működőképes állapotban az ukrán hadsereget. Két kérdés van: az egyik, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnöke hogyan dönt, meddig költi számolatlanul a milliárdokat itt, Kelet-Európában, a másik, hogy meddig bírja Európa.

A Jobbik azonban hangsúlyozta, nem Ukrajnának adta oda az EU a pénzünket.

Megvan a pénz, csak nem akarják odaadni annak az embernek, aki az elmúlt 13 évben azt módszeresen ellopta. Mert hiába nézi itthon hülyének az embereket a kormány, Európában mindenki számára világos, hogy az Orbán-família sok ezer milliárd forintot lopott el a magyar miniszterelnök strómanjain keresztül.

Szóval Orbánnak nem Ukrajnában kell keresnie az uniós pénzeket, hanem a saját zsebében - zárul a Jobbik-Konzervatívok közleménye.

Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán