Szekta: a Fidesz propagandistája szerint Isten zúdított özönvizet a szivárványos libsi nyugatiakra

Szekta: a Fidesz propagandistája szerint Isten zúdított özönvizet a szivárványos libsi nyugatiakra

(Figyelem! Ez egy véleménycikk! A leírtak nem feltétlenül tükrözik a teljes szerkesztőség álláspontját, de fontosnak tartjuk, hogy helyt adjunk a kulturált és logikusan érvelő, vitaindító véleményeknek is.)

Egy korábbi írásomban már szektásoknak neveztem azokat a Fidesz-holdudvarban elhelyezkedő propagandistákat, akik mindent, de láthatóan tényleg mindent elfogadnak és kritika nélkül illetnek ami az Orbán-kormány irányából érkezik, de akkor még csak arról volt szó, hogy egy agresszív férfi életveszélyes fenyegetését fogadták üdvrivalgással pusztán azért, mert annak célpontja az ő politikai ellenfelük (ellenségük?), Jakab Péter volt.

A szektás kifejezést azért választottam erre a jelenségre, mert az én morális meggyőződésem szerint a vitás helyzeteket 0:0-nál nem fenyegetésekkel kell rendezni, pláne nem halálos fenyegetésekkel, és végképp nem létezhet olyan politikai állásfoglalás, ami ennek teret enged - már pedig ők ezt tették, és ki tudja, a kapuőri szerepről talán nem is hallott médiamunkások hány hülyét buzdítottak fel arra, hogy legközelebb ennél is tovább menjenek, ha valami problémájuk van egy ember véleményével. Magyarul én szektásnak gondolom azt, aki saját véleménybuborékjának védelmét az emberi élet tisztelete elé helyezi, hiszen ezen a ponton felszámolta a társadalmi normákat, és belépett egy alternatív valóságba, aminek ő maga írja a szabályait, nem pedig a magyar állam és magyar társadalom.

Most azonban ennél is tovább sikerült mennie az állampárt egyik véleményvezérének, jelesül a Pesti Srácok és a Pesti TV nevű fideszes termékek munkatársának, Jurák Katának, aki a szektás téveszméket a régi recept szerint a hitéleten keresztül közelítette meg azzal, hogy szerinte

a nyugati országokban azért van halálos áldozatokkal járó áradás, mert Isten így áll bosszút a homoszexuális propagandáért.

Ha bárki azt hinné, hogy ez nem igaz, most még elolvashatja az eredeti posztot, de ha közben letörölné, itt van róla egy fotó:

Jurák Kata

Jurák szerint Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia, és bizony

„Nem igazán jó döntés feldühíteni”.

"Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt." – idézi az alapvetően szomorú és sokkoló hírt a posztban:

Majd ehhez azt a gondolatot csapta hozzá, hogy a Szentírás egyik története szerint a szivárvány az özönvíz utáni, Isten és az ember között kötött szövetség jelképe, és most

a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek,

amivel nyilvánvalóan arra utal, hogy a homoszexualitással kapcsolatos politikai-társadalmi viták előtérbe helyezték a melegjogi mozgalmak szivárványos jelképét, amiért Isten most mérges, hiszen az nem is azt jelenti, hanem az özönvíz nélküli békés életet.

Itt tartunk. Vagyis ők már itt tartanak. És ez a lopásnál is sokkal rosszabb, mert a pénz az csak pénz, de a közbiztonság és a szociális háló nem játék.