Kerül amibe kerül, de Orbán Ráhel a Balatonon is megnyitja a luxus bababoltját

Kerül amibe kerül, de Orbán Ráhel a Balatonon is megnyitja a luxus bababoltját

Hiába veszteséges már a 2021-es nyitás óta Orbán Ráhel budapesti bababoltja, most nyit még egyet a Balaton déli partján Szántódon is.

Budapest után a Balaton déli partján nyitotta meg újabb üzletét nemrég az Odu Store, ami nem más mint Orbán Ráhel bababoltja; a második bolt Szántódon, a Mövenpick BalaLand Resort és Family Parkban várja vásárlóit – derült ki a 24.hu cikkéből.

A BalaLand fentázianevű központ honlapja szerint egyszerre kínál luxusszállást, apartmanokat élményközpontot, és a portál megemlíti, hogy Szepesi Richárdhoz, az ország egyik leggazdagabb turisztikai ingatlanberuházóhoz köthető.

A szántódi szállodában kialakított bolt nyitásával járó jogi munkával Ráhel azt a Hamar Endrét bízta meg a cége képviseletében, aki korábban a tulajdonos férjével, Tiborcz Istvánnal vett részt több vállalkozásban.

Az Odu Store egyelőre az építkezés szakaszában jár, a két éve nyáron indult cég az első, tört évben 1,7 millió forintos veszteséget termelt (233 ezer forintos árbevétel mellett), a tavalyi teljes üzleti évében pedig 55,6 millió forintos mínusszal zárt (ekkor már 73,4 milliós volt a forgalmuk). Ennek ellenére idejét látták az újabb bolt megnyitásának.

Címlapkép: Orbán Ráhel, Orbán Viktor miniszterelnök lánya 2013. október 11-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd