Az élet nem fenékig tejfel: komoly veszteséggel indult Orbán Ráhel bababoltja

Az élet nem fenékig tejfel: komoly veszteséggel indult Orbán Ráhel bababoltja

Az első néhány hónapban 1,7 millió forint veszteséget ért el Orbán Ráhel bababoltja, az Odu Store Kft. – derül ki a tavaly júniusban alapított vállalkozás most leadott éves beszámolójából.

A HVG által észrevett cégbeszámoló szerint 2021-ben mindössze 233 ezer forint bevétel mellett közel kétmillió forintot költöttek el az Orbán Viktor lánya tulajdonolta cég születése óta. 

A hiánypótló, egyebek mellett 8300 forintos cumit is kínáló bababolt webshopja ugyan már március óta üzemel, de csupán néhány héttel ezelőtt nyitott ki maga az üzlet.

Mindemellett a beszámolóban az is szerepel, hogy az Odu Store 27 millió forint kölcsönt kapott. Arról azonban nem derültek ki részletek, melyik cég volt a hitelező.

Ilyen helyzetben egy falat kenyérrel ér fel a hír, hogy Orbán Ráhel bababoltjának elindult a webshopja

A jelenlegi helyzetben ránk fér végre egy pozitív történés is a nagyvilágból. A sajtó most az oroszok által indított ukrán invázióra helyezi a hangsúlyt, mégis van fény az alagút végén, és van mi mosolyt csaljon az arcunkra. Orbán Ráhel ugyanis ilyen vészterhes időkben útjára indította bababoltjának webshop felületét, aminek már a nyitólapján egy falat kenyérrel is felérő mondattal találkozunk: Apró örömök különleges választéka.

Nyilvános adatbázisokból nagyjából egy hónapja derült ki, hogy Orbán Ráhel a férje, Tiborcz István által megvásárolt Gránit Bankban nyitott számlát a cége számára.