Kocsis Máté egyetlen őszinte mondattal lerombolta a Fidesz gyűlöletkampányát

Teljes megsemmisülés.

A kormánypárti média szerint rettegnek a nyugdíjasok az utcákon, a lépcsőházakban, a liftekben, gyakorlatilag mindenhol. Ráadásul azt is tudják, hogy a Jobbik-szimpatizánsok tartják félelemben őket. Kocsis Máténak elfelejtettek erről szólni.

Még soha nem volt ennyire aljas a fideszmédia: az Origo szerint "Vona legényei" nyugdíjasokra vadásznak

Na, szóval az van, hogy elsőre nem hittem el. Hogy ilyen van. Hogy ilyet lehet. Hogy ilyet ember kiad a kezéből. Aztán kínomban percekig bénultan röhögtem, és azon agyaltam, hogyan lehetne valami nagyon szarkasztikus, fekete humorral kifigurázni. Aztán rájöttem, hogy ennél éjsötétebb feketeség már úgysem lehet.

Körmendi Gábor riporter vasárnap délután ellátogatott a Szenes Iván emlékkoncertre, hogy megnézze a rettegő nyugdíjasokat – írja a Sztárklikk. Nem találta őket, viszont volt akkora szerencséje, hogy belebotlott Kocsis Mátéba, a Fidesz politikusába.

Gyorsan meg is kérdezte, hogy miért kellett kitalálni ezt a nevetséges kampányt:

„Mindenki röhög azon, hogy rettegnek a nyugdíjasok. Attól, mert csúnyán néznek rájuk a jobbikosok. Ezt miért kellett?”

Kocsis Máté teljesen őszintén válaszolt, így egy pillanat alatt megsemmisítette ezt az egész hamis gyűlöletkampányt:

„Nem néztem sem Tényeket, sem TV2-t, sem Origót, sem mást. Úgyhogy elnézést kérek a tudatlanságomért. Én remélem, hogy senki sem retteg. Ha valaki retteg, akkor pedig ne rettegjen, mert ez egy biztonságos ország.”

A vonatkozó rész 1:07-től látható ebben a remek videóban.

(fotó: Máthé Zoltán / MTI)