Valami készül a Fidesz médiabirodalmában

Liszkay Gábor ugyanis céget alapított.

A 24.hu szúrta ki a friss cégközlönyben, hogy Liszkay Gábor, a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Mediaworks irányítója, valamint a szintén kormánypárti Magyar Idők felelős kiadója egy új céget alapított. A Media Fundamentum Nonprofit Zrt.-nek ő az egyedüli tulajdonosa és vezérigazgatója.

Liszkay Gábort visszavitte magával tanácsadónak Nyerges Zsolt az alakulóban lévő fideszes Hír TV-be is, így inkább csak tovább nőtt a hatalma a lakájmédia felett.

Elképzelhető, hogy köze van a cégalapításnak az Echo TV körül bizonytalanságokhoz is. Állítólag Mészáros Lőrinccel egy kicsit elszaladt a ló, lehet, itt az ideje a rendrakásnak.

Mészárosék megadták a megfelelő támogatást, de ismét megújul az Echo TV

Idén decemberben ismét változni fog a csatorna műsorstruktúrája, Farkas Boglárka állítása szerint állítólag vannak olyan műsorok, melyek nézőszámát sikerült megtízszerezniük.Szeptembertől is lesz már változás, új reggeli politikai közéleti műsort indítanak Klausmann Viktor vezetésével, illetve egy visegrádi négyekkel foglalkozó magazin is lesz, valamint egy Brüsszel című uniós háttérműsort is bemutatnak.Farkas Boglárka úgy vélekedett: szerencsések, hiszen a tulajdonosok mindenben partnerek voltak, és megkapták a támogatást a megfelelő szakmai munka elvégzéséhez.

(Címlap- és borítókép: Liszkay, Simicska Lajos, Németh Lászlóné és a volt miniszter asszony férje a sárvári flottafelvonuláson - fotó: Hegedűs Márta / Magyar Nemzet)