Lukács László: Rétvári Bence Sehallselát Dömötörként viselkedik a kötelező szűrővizsgálatok kérdésében

Lukács László: Rétvári Bence Sehallselát Dömötörként viselkedik a kötelező szűrővizsgálatok kérdésében

A Jobbik továbbra is határozottan tiltakozik a kötelezővé tett szűrővizsgálatok bevezetése ellen. Egyenes válaszokat várnak el a kormánytól.

Amikor a kötelező szűrővizsgálatokról és az ezekkel járó felháborító jogkorlátozásokról esik szó, a mindig „bőbeszédű” Rétvári Bence, most hirtelen némává válik, mintha a kiscica elvitte volna a nyelvét – mutatott rá a Jobbik frakcióvezetője.

Úgy tűnik, Sehallselát Dömötör szerepében tetszeleg, és a kérdések elől kibújik

– ironizált az ellenzéki képviselő.

Lukács László hangsúlyozta, hogy őt és pártját nem lehet ilyen egyszerűen félrevezetni. A Jobbik továbbra is határozottan tiltakozik a kötelező szűrővizsgálatok bevezetése ellen.

Szerinte a parlamenti mellébeszélések és homályos válaszok nem rejthetik el az igazságot. „A hablatyolós parlamenti válasz linkje a hozzászólásokban olvasható” – fogalmazott a jobbikos politikus.

(Címlapkép: Rétvári Bence, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Gerhardt Máté moderátor és Lukács László György, a Jobbik frakcióvezetője (b-j) Az Erő legyen veled! - Vita az emberierőforrás-politikáról című pódiumbeszélgetésen a Tranzit fesztiválon Tihanyban 2023. augusztus 26-án. MTI/Bodnár Boglárka)