Magyar Péter: Az Orbán és Gyurcsány által 20 éve ásott árkok betemetésére van szükség

Magyar Péter: Az Orbán és Gyurcsány által 20 éve ásott árkok betemetésére van szükség

A legutóbbi demonstrációját összefoglaló videójában is egy új, békés, élhető, modern, demokratikus, európai Magyarországot ígér a Tisza Párt alelnöke.

Ma Magyarországnak szeretetre, békére és összefogásra van szüksége, az Orbán Viktor és Gyurcsány Ferenc által húsz éve ásott árkok betemetésére – jelentette ki Magyar Péter videójában, amely a Belügyminisztériumnál tartott tüntetését foglalja össze.

Szavai szerint ezeket az árkokat közösen kell betemetni, ehhez pedig a magyar társadalom valamennyi tagjának segítsége szükséges.

A Tisza Párt alelnöke bejegyzésében kifejtette:

Magyarországnak ma olyan kormánya van, amely családbarátnak, gyerekbarátnak, vidékbarátnak és kereszténynek hazudja magát. Ezeknek pont az ellenkezője igaz.

Mint rámutatott: "Ez a kormány semmibe veszi a családokat, nem védi meg a gyermekeket és leépíti a vidéket, a valódi kereszténységhez pedig semmi köze. Soha ilyen kevés gyermek nem született hazánkban 1990 óta, soha így nem néptelenedett el a vidék és soha nem történt ennyi bűncselekmény a gyermekek kárára" – tette hozzá a NER-ből katapultált NER-ellenes politikus.

"Lépésről lépésre, tégláról téglára visszavesszük a hazánkat, lezárjuk a Gyurcsány–Orbán-korszakot és közösen építünk egy új, békés, élhető, modern, demokratikus, európai Magyarországot"

– fogalmazott végül posztjában Magyar Péter, aki a pénteki demonstráción azt hangoztatta, hogy már 3 százalékos lőtávolságra áll két hetes pártjától a Fidesz népszerűsége.

Nemrégiben Gyöngyösi Márton Jobbik-elnök is ugyanezzel a mélyen gyökerező problémával való szembenézésről írt, azaz az Orbán–Gyurcsány-rendszer okozta hazai politikai helyzet ellen emelt szót, számon kérve az elmaradt elszámoltatást is.

(Címlapkép: Magyar Péter a Nemzeti meneten 2024. április 6-án - Béli Balázs/Alfahír)