Magyar Péter újabb ütős videót osztott meg követőtáborával

Magyar Péter újabb ütős videót osztott meg követőtáborával

Változatlanul sikeresen toboroz a NER legnépszerűbbnek tűnő kihívója következő tüntetésére, amit Nemzeti menetként hirdetett meg, az Orbán-kormány lemondatását ígérve.

Szemmel láthatóan továbbra is profi módon menedzseli magát a NER-ből kiszálló, majd abba keményen beleszálló Magyar Péter. A saját brandjét építő politikusjelölt-pártszervező ugyanis ismét egy hatásosan összerakott videót osztott meg követőivel és a publikummal a közösségi oldalán szerdán.

A videó néhány óra alatt már 13 ezer kedvelést gyűjtött be, és nagyjából már 110 ezren látták.

Ebben nem csupán saját nyilatkozataiból, hanem a róla megszólaló szakértői véleményekből is egy rövid kollekciót gyúrt össze, például Török Gábor politikai elemzőtől.

Magyar Péter a tömör, mindössze 46 másodpercnyi képsora mellett posztjában arra kért mindenkit, hogy osszák meg a videót minél többen, valamint „jussunk el minden magyarhoz a Kárpát-medencében és szerte a nagyvilágban” – fogalmazott a magyar belpolitikát alaposan felrázó politikus.

Az immár az Orbán-rendszerrel szemben kritikus Magyar emellett a szombat délutáni tüntetésén, a Nemzeti meneten való részvételre buzdított, amely a Deák tértől a Kossuth térig történő vonulást fogalja magában.

E köré már egy Facebook-eseményt is létrehoztak, és eddig 28 ezren jelezték, hogy érdeklődnek, vagy ott lesznek a demonstráción.

Április 6-án legyünk rengetegen, vegyük vissza a hazánkat, és kezdjük meg a közös munkát!

– írta a Talpra Magyarok Közössége alapítója, aki célként nem kevesebbet, mint a kormány lemondatását ígéri kitűzött célként.

Emlékezetes, Magyar Péter nem először hirdet meg tömegeket vonzó demonstrációt, legutóbb közvetlenül a Völner-Schadl-üggyel kapcsolatos hangfelvételének közzététele után, múlt kedden az ügyészséghez sikerült ellenzéki érzelmű emberek ezreit utcára hívnia, amikor a Varga Judit exférjével szimpatizálók azt skandálták: „Börtönbe, börtönbe!”

(Címlapkép: A Magyar Péter által szervezett tüntetés résztvevői vonulnak a Markó utcából a Vértanúk terére 2024. március 26-án. Béli Balázs/Alfahír)