Magyar fitneszmodell lány fejét verték a betonba az afrikai orvostanhallgatók

Vasárnap hajnalban tömegverekedés tört ki egy ismert balatonfüredi szórakozóhelyen. A támadók afrikai orvostanhallgatók voltak.

A veol.hu arról számolt be, hogy tömegverekedés volt vasárnap hajnalban Balatonfüreden egy felkapott szórakozóhelynél, ahol két társaság vitája fajult tettlegességig. A rendőrségtől hajnali négy órakor kértek segítséget. Az egyenruhások néhány perc alatt a helyszínre érkeztek. A verekedés közben egy fiatal lányt arccal a betonfalnak löktek, súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: Facebook

A lap úgy tudja, hogy összesen hét ember ellen indult eljárás, közülük öt főt állítottak elő. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

A bántalmazott lány, Csilla arról ír, hogy a semmiből támadtak rá és fejjel a betonfalnak lökték.

A helyszínen dolgozó egyik biztonsági őr arról ír kommentjében, hogy a támadók kameruni orvostanhallgatók voltak Budapestről, és 20-an sem tudták őket megfékezni, két biztonságit megütöttek, kettőt fejbe rúgtak, kettőt pedig lefújtak gázspray-jel. A lány barátai illetve a vendégek közül is voltak, akik velük együtt harcoltak. A leírtakból úgy tűnik, hogy végül a 8-10 fővel megérkező rendőrök tudtak csak véget vetni a konfliktusnak.