Vízilabda Szövetség: „várjuk a józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését”

Vízilabda Szövetség: „várjuk a józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését”

Meglehetősen korrekt módon visszakozott a Magyar Vízilabda Szövetség az új kabalaállata miatt, amit mindössze hétfőn mutattak be, de olyannyira nevetség tárgya lett, hogy nem lehetett tovább tartani.

A Vízipók-csodapók alapvetően cuki, magyar, és klasszikus.

De ez nem:

És nem csak ronda, de a lenyelt rágóba púzott buborék Doom-részeket idéző vézna lábakkal, vagy elölről az enyhén ízléstelen tangás tevepata sem éppen jó marketingelem.

Magyar kabalákat vezényeltek a déli határzárhoz

Drasztikus megoldásokhoz folyamodik a Honvédelmi Minisztérium, hogy tovább erősítse a déli határzár védelmét. A magyar lakosokkal szemben korábban sikerrel alkalmazott kabalafigurák hadseregével is felveszi a harcot az illegális bevándorlókkal. "Büszke vagyok, hogy sikerült az ellenség megfélemlítésére és megalázására alkalmas, tekintélyteremtő kabalahonpolgárokat alkotni.

Ugyanakkor a szövetség hivatalos Facebook-oldalán hétfő késő este bejelentették, hogy a kis méretű figurák ugyan jól sikerültek, a nagyot viszont újra kell tervezni, mert tényleg elrontották. Egyúttal toltak egyet ők is azon a friss és ropogós mémszerűségen, miszerint a tervezők kábítószer hatása alatt alkothatták meg az emberméretű bábot.

„Nincs mit szépíteni, ezt elrontottuk. A kis vízipókot szeretjük, szeretitek, a nagyot újratervezzük. Egyúttal várjuk a józan és hallucinogéneket nélkülözni tudó bábtervezők jelentkezését! És reméljük sem Keresztest, sem a csigagyerekeket nem ijesztettük meg...