Már Csepelre is bevándoroltak - a Jobbik feljelentést tett

Lehmann Viktor, a Csepeli Jobbik Alapszervezet elnöke jogellenes tartózkodás elősegítése miatt bejelentést tett.

A jelenleg hazánkban kialakult és kezeletlen migránskrízis komoly veszélyeket hordoz magában - fogalmaznak a közleményben, amit azzal magyararáznak, hogy
mára már odáig jutott a helyzet, hogy nem csak a főváros pályaudvarainak és azon környékén kell tartani a más kultúrát képviselő migránsoktól, hanem már a külső kerületekben, így Csepelen is.
Az alapszervezethez érkező információk alapján Csepel egyes részein rendszeresen lehet találkozni migránsokkal, ami azt jelenti, hogy több olyan terület található, ahol ezek a személyek illegálisan tartózkodhatnak. A Gubacsi híd közelében található „Hotelhajó” környezetében is több migráns is látható volt a napokban, ami igen messze van a fővárosban kialakított tranzitzónáktól - figyelemeztet a csepeli Jobbik.
 
 
Ezért Lehmann Viktor, a Csepeli Jobbik Alapszervezet elnöke a Büntető Törvénykönyv  354. §-a alapján, jogellenes tartózkodás elősegítése miatt bejelentést tett a Csepeli Rendőrkapitányságon.
 
A kerületi Jobbik továbbra is mindent meg fog annak érdekében tenni, hogy a törvény erejét alkalmazva megakadályozza, hogy a  határt illegálisan átlépő migráns csoportok Csepelen tartózkodjanak.