Mihály rabolt, majd kiugrott az ablakon és lábát törte

A 27 esztendős J. Mihály nem tartozik a legszerencsésebb betörők közé. Nem elég, hogy lebukott, még a recepcióssal is összeverekedett, majd az ablakon át kiugorva olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy kórházba került.

Hősünk, Mihály még szerda délután jutott arra az elhatározásra, hogy belülről is megszemléli egy Budapest V., Bécsi utcai turistaszálló első és második emeleti szobáit. A police.hu beszámolója szerint a recepciós a biztonsági kamera felvételén észrevette, hogy a férfi bemegy az egyik szobába, ezért felment a második emeletre, ahol megzavarta a gyanúsítottat. A férfi az eltulajdonított értékek megtartása végett dulakodni kezdett a recepcióssal, majd elmenekült a szállodai szintről. Az első emelet egyik szobájának ablakán kiugorva azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy J. Mihály nem tudott tovább menekülni. Sérülésének ellátása végett a mentők a helyszínről kórházba szállították.

A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a második emeleti szobából az ott lakó hölgy táskája, pénztárcája és mobiltelefonja tűnt el, amelyeket az egyik mosdóban megtaláltak.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.