Milyen eljegyzésigyűrű-fazonok közül válogathatsz? (x)

Milyen eljegyzésigyűrű-fazonok közül válogathatsz? (x)

Ha eljött az ideje, hogy feltedd szíved választottjának a nagy kérdést, akkor mindenképp érdemes megadni a módját a lánykérésnek, hogy évek múltán is emlékezzetek a megható pillanatokra. Az esemény középpontjában ti álltok, illetve a gyűrű, melyet felhúzol az igen elhangzását követően.

A tipikus eljegyzési gyűrű egy igazán elegáns, ugyanakkor egyszerű gyűrű, amelybe belefoglalnak egy drágakövet. A követ egy kis tok vagy akár karmok is tarthatják, de ezen túlmenően is léteznek különleges foglalási technikák. Az Ékszerpalota eljegyzési gyűrű kínálatában különféle fazonú ékszereket találsz, melyek az alábbiak a teljesség igénye nélkül.

Szoliter

Ez a típus nagy népszerűségnek örvend, mivel rendkívül elegáns, ugyanakkor egyszerű megjelenéssel rendelkezik. A szoliter fazonú gyűrűn egy központi drágakő található. Ez lehet egy visszafogott szolid drágakő, de akár egy igazán hangsúlyos, tekintetet vonzó darab is.

Egy kő több kicsivel ötvözve

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek azok az eljegyzési gyűrűk, melyekbe több drágakő is bele van foglalva. A három, illetve öt ékköves megoldások nagy népszerűségnek örvendenek. Általános megoldás, hogy a középső kő valamivel nagyobb, mint a szélsők, így kiemelkedve közülük. De természetesen vannak olyan ékszerek is, melyekben az összes kő azonos méretű.

Ez a típusú gyűrű igazán látványos lehet, ha a középen lévő kő nagyobb a többinél, esetleg színes is. Az úgynevezett “Fancy”, élénk színű gyémánt vagy az olyan színes drágakövek, mint például a smaragd, rubin vagy zafír minden tekintetet a gyűrűre irányítanak. Egy biztos, a színes drágaköves gyűrűk igazán különlegesek, ezért ha nem mindennapi darabbal szeretnéd meglepni kedvesed, akkor ezek közül az ékszerek közül érdemes választani.

Band Ring

A Band Ring gyakorlatilag egy olyan vékonyabb gyűrű, melynek teljes kerületén vagy csak egy részén sorakoznak az ékszerbe foglalt kövek. Eljegyzési gyűrűként is megállja a helyét, de vannak hölgyek, akik Band Ring típusú karikagyűrűt választanak.

Egyedi tervezésű ékszerek

Végignéztél már megannyi katalógust, sorra jártad az ékszerüzleteket, de egyik gyűrű sem fogott meg? Vagy épp nagyon pontos elképzeléseid vannak az ékszer kapcsán? Ma már semmi akadálya, hogy profi ékszertervező szoftverek, illetve 3D-s nyomtatási technika és az ékszerész szaktudása alapján egyedi gyűrű jöjjön létre.

Vannak, akik nem hajlandók kompromisszumot kötni és egy olyan meglepetést szeretnének álmaik hölgyének, amely senki más ujján nem található meg. Az Ékszerpalota üzletében személyes egyeztetés keretein belül felvázolhatod elképzeléseidet, de akár rajzot is vihetsz. Az ékszertervező mindenben a segítségedre lesz, hogy az általad megálmodott gyűrűt tudd átnyújtani szíved hölgyének.