Szarka Dénes: Miskolc is nemet mond a kormány veszélyes tervére!

Szarka Dénes: Miskolc is nemet mond a kormány veszélyes tervére!

A Fidesz-kormány számolatlanul hozná be az ázsiai migránsmunkásokat hazánkba, ezzel azonban csak azt érik el, hogy a magyar emberek elesnek a munkalehetőségtől, fiataljaink pedig külföldre menekülnek – szögezte le a Jobbik-Konzervatívok miskolci önkormányzati képviselője.

A Jobbik-Konzervatívok elítéli a Fidesz veszélyes tervét, nemet mondunk az ázsiai migránsmunkás hadakra. Szarka Dénes jobbikos önkormányzati képviselő ezzel kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót csütörtökön Miskolcon két párttársával együtt.

Bár a kampányunknak köszönhetően a kormány meghátrált és visszavonta törvényjavaslatát, mely megkönnyítené a migránsmunkások behozatalát, nem dőlhetünk hátra – hangsúlyozták.

A Jobbik szerint:

A Fidesz továbbra is elárulja a magyar embereket, továbbra is az ázsiai migránsmunkások érdekét képviseli, ezt pedig nem tűrhetjük.

A jobbikos poloitikusok országjárásuk során mindenhol azt tapasztalták, hogy a magyar emberek nem kérnek a kormány migránsaiból. Nincs ez másképp Miskolcon sem – tették hozzá.

A város önkormányzata minden munkahelyteremtő céget szívesen lát abban az esetben, ha kiemelten figyelnek a környezet megóvására, valamint garantálják, hogy a miskolci és a Miskolc környéki magyar embereket foglalkoztatják

– mondta el Szarka Dénes.

Erre nyújt be javaslatot helyben a Jobbik-Konzervatívok, mert számukra a magyar emberek és a magyar fiatalok a legfontosabbak. Az ellenzéki párt szerint ideje, hogy a kormány is nemet mondjon az ázsiai migránsmunkásokra, és a szülőföldjükön boldogulni kívánó magyarokat támogassa.

(Címlapkép: Béli Balázs/Alfahír)