Német-magyar: már magyar szurkolók ezrei nyüzsögnek a stuttgarti stadionnál

Német-magyar: már magyar szurkolók ezrei nyüzsögnek a stuttgarti stadionnál

A magyar válogatott drukkerei már kora délután az Eb meccs helyszínére kezdtek vonulni. Orbán Viktor is már javában készül a kontinensviadalra.

Többezer magyar futballszurkoló vonult délután szervezett keretek között a 18 órakor kezdődő Németország-Magyarország Európa-bajnoki csoportmérkőzés helyszínére, a stuttgarti MHP Arénába - adta hírül az MTI.

A drukkerek déltől a Mittlerer Schlossgartennél gyülekeztek, majd 14 órakor indultak el a találkozási ponttól mintegy négy kilométerre található létesítményhez.

A menet eleje 15 óra után néhány perccel megérkezett az MHP Arénához. A vonuláson nagyságrendileg ugyanannyi drukker vett részt, mint múlt szombaton a Svájc elleni nyitófordulós mérkőzés alkalmával Kölnben.

A csaknem 55 ezer néző befogadására alkalmas stadionban az Európa-liga 2020-as döntőjének játékvezetője, a holland Danny Makkelie sípjelére kezdődik 18 órakor a magyar-német összecsapás, melyet az M4 Sport, a Kossuth Rádió és a Nemzeti Sportrádió élőben közvetít.

A kormányfő sem hagyja ki a meccset

Furcsa lenne, ha nem így tenne, ennélfogva

a legnagyobb valószínűséggel Orbán Viktor a helyszínen tekinti meg a csoportmeccset, nyilván már javában készül a megmérettetésre.

Ugyanis a mai focimeccsre már utalt is a miniszterelnök, amikor egy a Mercedes-vezérrel lebonyolított tárgyalást ejtett meg Stuttgartban.

(Címlapkép és fotó: Magyar szurkolók vonulnak Stuttgartban 2024. június 19-én. MTI/Koszticsák Szilárd)