A Mol után az OMV is módosít a tankolási szabályokon péntektől

A Mol után az OMV is módosít a tankolási szabályokon péntektől

Ahogy arról beszámoltunk, újabb korlátozásokat vezettek be a Mol-kutakon: eszerint péntektől a töltőállomásaikon magyar rendszámú személyautóval maximum ötven litert lehet tankolni hatósági áron, üzemanyagkannába pedig csak a magasabb, piaci áron lehet majd tölteni.

Mától a Mol-kutakon 50 liter tankolható az autóba hatósági áron, kannába pedig csak piaci áron adnak benzint

Újabb korlátozásokat vezetnek be a Mol-kutakon. Mától, vagyis péntektől a Mol töltőállomásokon magyar rendszámú személyautóval maximum ötven litert lehet tankolni hatósági áron, üzemanyagkannába pedig csak piaci áron lehet majd tölteni...

Most az OMV is úgy döntött, változtat a tankolási szabályokon. Facebook-posztjukban azt írják: péntek 11 órától kezdődően megváltozik a kisnyomású kútoszlopokon egyszerre kiadható hatósági áras üzemanyagok mennyisége, ez pedig azt jelenti, hogy ez esetben is

egy fő egy alkalommal legfeljebb 50 liter üzemanyagot tankolhat az autójába.

A korlátozás alól kivételt az OMV MaxxMotion Super 100plus és az OMV MaxxMotion Diesel üzemanyagok jelentenek. Kannába pedig, akárcsak a Molnál, úgy náluk is kizárólag piaci áron vásárolható az üzemanyag.

Ugyanakkor felhívták a figyelmet, hogy akár ezen szabályoktól eltérő gyakorlatot is alkalmazhatnak egyes töltőállomásokon.