Orbán továbbra is titokban járja az országot, így csak utólag lehet megtudni, merre kampányolt

Orbán továbbra is titokban járja az országot, így csak utólag lehet megtudni, merre kampányolt

Az például, hogy Győrben járt, csak a közösségi médiából derült ki. A fideszes polgármesteren kívül nem is találkozott sok emberrel.

„Egy nagyon kedves vendég érkezett hozzám tegnap délután Győrbe” – írta Dézsi Csaba András, az orgiázásba belebukott Borkai Zsolt utódja. Győr fideszes polgármestere ugyanis Orbán Viktort látta vendégül.

Orbán Viktor miniszterelnök úr beugrott egy kávéra

– írta facebookos bejegyzésében a győri városvezető, ami az egyetlen nyoma volt, hogy Orbán országjárása során a városban járt, mivel arról előre nem tájékoztatták sem a sajtót, sem a győrieket.

Orbán továbbra is bujkál az emberek elől, titokban járja az országot.

A fideszes miniszterelnök kampánykörútjának helyszíneiről előzetesen nem tesznek közzé semmit, így sem a sajtó, sem az őt esetleg kérdőre vonni szándékozó választópolgárok nem tudják meglepni őt.

Győri látogatása alkalmával, mintegy mellékesen ("ha már itt járt"), Dézsi Csaba András megmutatta Orbánnak a felújításra váró Spartacus csónakházat, a Vaskakas tavernát, a Schäffer házat és a Napóleon házat. „Szintet lépve haladunk előre és építjük Győrt tovább” – írta a fideszes polgármester. Előre, nem hátra...

„Mindketten azért dolgozunk, hogy Magyarországon és Győrben is az emberek békében élhessenek” – hozta a kötelezőt Dézsi.

Azóta Orbán is kitett egy kisvideót a vizitről, de abban sem ígér semmi kézzel foghatót sem a győrieknek, sem másoknak. „Csak a béke! Csak a Fidesz!” – ennyi a programjuk.

Mindenesetre a „falusi miniszterelnök” láthatóan biztonsági játékot játszik.

(Címlapkép: Dézsi Csaba András/facebook)