Orbán Ráhel cége is Tiborcznál bankol

Orbán Ráhel cége is Tiborcznál bankol

Hiába rakta össze a NER a saját óriásbankját, Orbán Ráhel mégis inkább a férje, Tiborcz István által tavaly decemberben megvásárolt Gránit Bankban nyitott számlát az új cége, az Odu Store Kft. számára - számolt be róla nyilvános adatbázisok alapján a 444.

Korábban az OTP-nél volt számlája a cégnek, amely márciusban indította el bababoltos webshopját, ahol "prémium kategóriás", 8300 forintba kerülő cumit is lehet vásárolni.

Érdekesség, hogy a miniszterelnök másik lánya, Szokira-Orbán Sára december 14-én lett többségi tulajdonosa az általa is alapított Art Related Solutions Képzőművészeti Galéria és Tanácsadó Kft. nevű vállalkozásnak, ő pedig szintén Tiborcz bankját választotta. 

Ilyen helyzetben egy falat kenyérrel ér fel a hír, hogy Orbán Ráhel bababoltjának elindult a webshopja

A jelenlegi helyzetben ránk fér végre egy pozitív történés is a nagyvilágból. A sajtó most az oroszok által indított ukrán invázióra helyezi a hangsúlyt, mégis van fény az alagút végén, és van mi mosolyt csaljon az arcunkra. Orbán Ráhel ugyanis ilyen vészterhes időkben útjára indította babaoltjának webshop felületét, aminek már a nyitólapján egy falat kenyérrel is felérő mondattal találkozunk: Apró örömök különleges választéka.