„A számlákat nem lehet hálával kifizetni!”

„A számlákat nem lehet hálával kifizetni!”

Szeretném megköszönni mindenkinek a munkáját, aki itt naponta törődik a gyerekekkel, gondozza őket. Hálásak vagyunk Önöknek, Nektek azért a munkáért, amit itt minden nap elvégeztek.

Orbán Viktort, 53 év után újra az édesanyja vitte el a miniszterelnök egykori óvodájába, amely idén lett 140 éves. A látogatásról készült videót a kormányfő Facebook-oldalán is közzétettek. 

A miniszterelnök láthatóan meghatódott az emlékektől, de annyira azért nem, hogy a pedagógusok helyzetéről beszéljen, vagy köszönetet mondjon eddigi munkájukért a kirúgott és megfélemlített tanároknak is.

A boltban, vagy a számlákat nem lehet hálával kifizetni. Várjuk, hogy Orbán Viktor fejezze ki a háláját máshogy is!

Kátainé Kovács Viktória, a Pártatlan Óvodákért Közösség alapítója így reagált RTL-nek a miniszterelnöki látogatásra. A szervezet a XV. kerületi óvónőkből alakult, akik korábban egész napos polgári engedetlenséggel hívták fel a figyelmet az óvodai dolgozók nehéz helyzetére.

Azonban a kormány és Orbán Viktor nem hallja meg ezeket a hangokat

- hangsúlyozta Kátainé.

A látogatás egyébként döbbenetes módon hasonlított a  Kádár-rendszer propaganda tudósításaira amikor az MSZMP első titkára szintén óvodapedagógusokat és gyerekeket használt biodíszletnek. Az Orbán-rendszer politikai pedofíliájáról korábban ebben a cikkben is beszámoltunk.