Mégsem a soroksári nő gyilkosát azonosították

Nem egyezik a DNS.

Nem egyezik annak a férfinek a DNS-e az áldozat testén talált anyagmaradványokkal, akiről a sajtó a napokban azt írta, ő lehet a Soroksár külterületén öt éve megölt futónő, Gy. Krisztina gyilkosa – értesült a PestiSrácok.hu. A kormánypárti lap úgy tudja, a rendőrség a férfi korábbi munkatársait is ellenőrizte, ám az eredmény esetükben is negatív lett.

Kiderült, ki ölhette meg öt évvel ezelőtt a soroksári kocogó nőt?

A nő nemrég tett vallomást a rendőrségen, miszerint a hatóságok által az eset kapcsán közzétett felvételeken ráismert volt élettársára.A rendőrök még tavaly decemberben hozták nyilvánosságra a 2013. szeptember 25-én történt bűneset környékét figyelő ipari kamerák felvételeit.Többek között annak a kerékpáros férfinak a jelentkezését is várták, aki aznap 18 óra 18 perckor, sötét kerékpáros sisakban és kékeszöld felsőruházatban az Oázis kertészet előtt egy sötét kerékpárral haladt a Vízisport utca felé.

Emlékezetes, a férfit a volt élettársa mártotta be a rendőröknél. A tanúvallomást tevő nő szerint a hírekből egyértelmű lett számára, hogy a gyilkosság napján sérült kézzel hazaérkező élettársa volt a gyilkos.

A férfi egyébként pont a gyilkosság helyszínének környékén dolgozott. Mindenesetre a DNS-e nem egyezik a tettes által hátrahagyott anyag maradványokkal.

Szomorú, de már lassan öt éve nem találják a 2013. szeptember 25-én meggyilkolt Gy. Krisztina gyilkosát.