A Fideszből kiábrándult polgármesterekre is számítanak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A Fideszből kiábrándult polgármesterekre is számítanak Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Ifj. Földi István, a Jobbik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke a múlt hétvégén megtartott, 5. számú választókerületi ülés után történelminek nevezte az eseményt, mivel több mint százan vettek részt azon, többek között az Országgyűlés alelnöke, Brenner Koloman, és több, a térséget érintő kérdésről is döntöttek.

A Jobbik politikusa hangsúlyozta, hogy a rémhírterjesztésekkel ellentétben, pártja megtartotta stabilitását, amelynek legfőbb oka, hogy a választókerületben lévő szervezetek és azok elnökei, valamint a tagok megmaradtak a Jobbik mellett,

továbbra is azt a politikai szervezetet támogatják, amelyről a korábbi választások eredményei alapján elmondható, hogy a legerősebb ellenzéki pártként szerepelt.

Stabil jövőképet adnak a választóknak

Szervezettségéből, tagjainak létszámából, támogatottságából nem veszített, így a Jobbik a Mátészalka-központú választókörzetben továbbra is tartja ezt a pozícióját. 

Ifj. Földi István megjegyezte,

“általában az szokott kiabálni, akinek ég a háza és az önmagukat kinevező kiskirályokról előbb le szoktak hullani a koronák, mint azt gondolnák. De nem is ők a valódi ellenfeleink, ez a választókerület azt tűzte ki, hogy a következő választási időszakra még nagyobb erővel és felkészültséggel fog harcba szállni.”

A Fideszből kiábrándult polgármesterekre is számítanak a harcban

A magyar néppárt képviselője szerint a választókörzetben lévő 25 alapszervezet a több mint száz főt számláló tagsággal és szimpatizánssal együtt, közösen elindultak az úton, ami ugyan nagyon nehéz lesz,

de ennek már nemcsak jobbikosok, hanem a Fideszből kiábrándult polgármesterek is tagjai lesznek, azok, akik nem tűrik a helyi önkényuralmat és nem hajlandóak tovább asszisztálni ahhoz, ami a választókörzetben működik.

Kiemelte, a Jobbik mindenkit hív és vár, akik harcolni kívánnak a Fidesz ellen, illetve azért, hogy a méltánytalanságoknak végre vége lehessen.

Fideszes polgármester: Idővel kénytelen leszek lemondani, de most nem vágnám magam alatt a fát

Ahogy azt korábban megírtuk, lemondott Borsodi László a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Levelek fideszes polgármestere. Ennek okát nem indokolta, ugyanakkor észrevettük, hogy a Facebook-oldalán megosztott búcsúzkodó posztja alatt, Nyírkarász szintén fideszes polgármestere, Szalmási József érdekes mondattal köszönt el kollégájától: Fel a fejjel László!

Ifj. Földi szerint rengeteg tisztességes magyar emberek van a körzetben, akiket a Jobbik képviselni akar és stabil jövőképet biztosítani számukra, mivel ezek az emberek megérdemlik, hogy olyan bérezésük legyen, mint Nyugat-Magyarországon, illetve azt is, hogy olyan juttatásokban részesülhessenek, amelyek segítenek nekik az előrelépésben. 

Nem akarnak a szatellitpártokkal foglalkozni

A Jobbikos politikus kiemelte, természetesen részt vesznek a politikai csatákban, de nem fognak a fideszes szatellit pártokkal foglalkozni, hanem

azért dolgoznak, hogy a Fidesz tisztességes kihívója lehessen a Jobbik.

Mint elmondta, kemény határozatokat hoztak az ülésen, aminek értelmében Mátészalkán, a megye legnagyobb városában ismét lesz pártjának választókerületi képviselői irodája, ahová bármikor bemehetnek és tájékozódhatnak a választópolgárok, szimpatizánsok.

Hozzátette, a szervezeti üléseket nyilvánossá fogják tenni, ahová várják az új tagokat, emellett a 2022-es választásokra már most megkezdődik a munkát azokon a településeken is, ahol eddig nem sikerült még alapszervezeteket alakítani.