Videón, ahogy elkapják a brüsszeli homoszexuális szexpartiról menekülő Szájert

Videón, ahogy elkapják a brüsszeli homoszexuális szexpartiról menekülő Szájert

Exkluzív felvételeket ígér Szájer József őrizetbe vételéről a flamand VTM televízió. A Bargoens prudukciós iroda ugyanis tavaly decemberben rendőrökkel forgatott, amikor rendőrségi razziát tartottak a Brüsszel belvárosában tartott orgián - írta az Euronews. 

A portál szerint a videót a "Flikken BXL" nevű műsorban ma este mutatják be, de már most látható a vtm.be oldalon.

A videó alapján a menekülő Szájer József nem volt meztelen - szerencsére -, kabát, sapka és melegítőnadrág is volt rajta. A hátán viszont tényleg ott volt az a legendás hátizsák. 

A felvételen az is jól látszik, hogy a keze valóban megsérült a korábbi fideszes EP-képviselőnek. 

Méltó módon, emléktáblával jelölték az orgiából menekülő Szájer ereszét

A 444.hu egyik olvasója számolt be arról és fotózta le, hogy a Szájer József által világhírűvé vált brüsszeli ereszcsatornán egy kétnyelvű, magyar és angol szövegezéssel ellátott emléktábla bukkant fel.

A Magyar Hang szerint ez a pábeszéd hangzott el a videón:

"Miért mászott ki az ablakon?" – kérdezte Szájert egy rendőr. "Mert így kellett tennem" – felelte a magyar politikus. Egy egyenruhás ezt követően jelenti, ki ez, hogy fogták el. Ekkor jött egy járőrkocsi, majd koronavírus-tesztet végeztek rajta, aztán azonosították. A tévés narrátor mindezt úgy kommentálta: Ez igaz, a csávó politikus, és tényleg az ablakon meg az ereszen át menekült.

Ahogy az ismert, a fideszes Alaptörvény megalkotója, Szájer József egy illegálisan, 25 férfi részvételével megtartott brüsszeli orgiáról a rendőrök megjelenése után egy ereszen menekült, azonban a hatóságok emberei elkapták - táskájában a gyanú szerint droggal.

Néhány napig titkolni akarta a Fidesz a Szájer-orgiát, és úgy búcsúztatták, ahogy az minden kereszténydemokrata politikust megillet, amíg néhány nappal később ki nem derült, hogy Szájer nem a mindennapi politikai csatározásokban fáradt el és nem amiatt vonult vissza.