Szanyi nem tudta megállni, hogy ne csináljon hülyét magából zaklatás-ügyben

Még párttársai is nekiestek.

"Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csak hogy tartsunk mértékeket!"

- e veretes mondatok állnak Szanyi kapitány hétfői Facebook-posztjában, melyben a Marton László elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádakra utal.

Azóta gyakorlatilag a baloldali politikai spektrum még nyomokban fellelhető maradéka teljes lendülettel esett neki a posztnak és Szanyi Tibornak. Itt van néhány komment, ami biztos nem tett jót a kapitány megítélésének:

A felháborodás oka igen egyszerű:

az MSZP-s politikus azzal az "érveléssel" támadta be Sárosdi Lillát (akit Marton állítólag zaklatott - a szerk.), hogy ő a Krétakör egyes darabjaiban meztelenül szerepelt a színpadon.

Nos, ezzel Szanyinak sikerült újabb mélységekbe süllyednie, egész pontosan a fideszes Pesti Srácok szintjére, akik egy hasonlóan veretes eszmefuttatásban (nem, nem fogom linkelni... - a szerk.) már bizonyították, hogy

képtelenek megkülönböztetni a kulisszák mögött létező hús-vér embert a színpadon eljátszott szereptől.

(Egyébként reméljük, hogy a kormánypárti propagandaoldal szerzői nem rendszeres színházlátogatók, túl sok felesleges dolga lenne a rendőrségnek, ha mondjuk minden drámai darab után kihívnák őket, miszerint az egyik színész egy elvetemült gyilkos, hiszen most ölt meg egy embert a színpadon...)

"Nekem nincs félelemérzetem attól, hogy esetleg valaki nem ért velem egyet"

- írja Szanyi az egyik kommentre adott válaszában, és ezt készséggel el is hisszük neki, ám reméljük, hogy az ilyen suttyó megnyilvánulásait a szavazók sem felejtik majd el neki, ha arra kerül a sor.

A NER-ben nem lehet erőszak: módszeresen belezik ki Sárosdi Lillát

Módszeresen zajlik Sárosdi Lilla kibelezése. Ott tartunk, hogy meztelenkedő és sokakat megbotránkoztató színpadi szerepe miatt elvitatják tőle szavai igazát, azt a jogot, hogy a nyilvánosság előtt beszéljen arról, hogy elmondása szerint húsz évvel ezelőtt Marton László szexuálisan zaklatta őt. Tipikus zsigeri válasz ez a történtekre. Koncoljuk fel a rossz hír hozóját!