„A ló néz, a csikó lát, rendelje meg tőlünk csomagját!”

„A ló néz, a csikó lát, rendelje meg tőlünk csomagját!”

Budapesten alapított csomagküldő céget az a székesfehérvári ikerpár, akik Borkai Zsolt elhíresült szexvideójában szerepelnek – vette észre az Mfor. A lányok keresztneveiből alkotott LiCseng Ital Kereskedelmi Kft.-t márciusban alapították 3 millió forintos tőkével, az ügyvezető Csenge lett.

A két Kóté-lány nem először alapít vállalkozást, korábban 3 millió forintos támogatást kaptak székesfehérvári menyasszonyiruha-kölcsönző megnyitására.

Írásunk parafrazált címe arra a vallomásra hajaz, melyet az egyik leány tett közzé a TikTokon, és kokainfogyasztásra utal.

"A ló néz, a csikó lát, felszívnék egy csík kólát" - Borkai hölgyvendégének vallomása

A Borkai Zsolt pünkösdi orgiájáról készült felvételeken szereplő egyik fiatal lány megrendítő őszintéséggel vall a kokainhoz való viszonyáról. A rövid kis videót a TikTok közösségi oldalra tett fel K. Csenge. A győri polgármestert a yahctos szexpartyról készült felvételeket nyilvánosságra hozó blogon több bűncselekménnyel, többek közt korrupcióval és kokainfogyasztással is megvádolják - ezekre nézve azonban konkrét bizonyítékokat még nem közöltek.