Telefonálgatás helyett most e-mailt küld a Fidesz: Vona lebontaná a határzárat

Emlékeznek még, mikor a Fidesz a nyugdíjasokat hívogatta telefonon, hogy elmondja nekik, Vona Gábor megsértette őket?

Változnak az idők, Vona most épp nem homoszexuális, nem nyugdíjasgyűlölő, hanem Allahot éltető, terroristákkal barátkozó politikus, legalábbis a Fidesz-sajtó szerint.

Bár a telefonálgatós csodafegyvert egyelőre nem vetették be, a Magyar Nemzet értesülései szerint Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója e-mailt küldött az adatbázisukban megtalálható címekre, melyben linkeli a Mandiner valóságot elferdítő cikkeit, majd levonja a következtetést:

"Ezek a gondolatok veszélyesek: Vona megtagadja keresztény kultúránkat és ha tehetné, beengedné a bevándorlókat. Végrehajtaná a Soros-tervet és Soros Györggyel együtt lebontaná a határzárat.

Ne felejtsük el ezt, emlékezzünk erre, amikor majd szavazunk!

Tisztelettel:
Hidvéghi Balázs
Fidesz"

A határzár lebontására vonatkozó ordító hazugságot egyébként már Facebookon is terjeszti a nagyobbik kormánypárt, erről itt írtunk részletesen.

Teljesen hülyének nézi az embereket a Fidesz: ismét látványosan hazudik bele a választók képébe a kerítésről

Elemzők szerint folyamatosan veszíti el értelmiségi bázisát a kormánypárt, ám a Fidesznél úgy kalkulálnak, ez teljesen mindegy. A birtokba vett médiabirodalmon és titkos csatornákon keresztül már a legképtelenebb hazugságokat ismételgetik, abban bízva, hogy az egyszerű választók úgyis elhiszik, amit sokszor elmondanak nekik, ez pedig elég lesz a győzelmükhöz.