Orbánék gyűlöletpropagandája lassan beérik: Z. Kárpát Dániel halálos fenyegetést kapott

Orbánék gyűlöletpropagandája lassan beérik: Z. Kárpát Dániel halálos fenyegetést kapott

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik országgyűlési képviselője Facebook oldalán számolt be arról, hogy

géppel írott levélben kapott halálos fenyegetést.

Mint posztjában írja, "a miniszterelnök magasztalása mellett a drága levélíró arról elmélkedett, hogy likvidálásom törvényszerűen meg fog történni. Szerinte a hozzám hasonlókat „ki kell emelni a társadalomból”, és úgy gondolja, az is belefér, hogy Jakab Pétert fenyegesse".

A magyar néppárt politikusa szerint

a Fidesz mocskos, senkit sem kímélő gyűlöletpropagandája ide vezet: látszólag joviális családfők, az amúgy a kormány által az út szélén hagyott emberek időnként magukból kivetkőzve, a kommunizmus legsötétebb napjait idéző módon fenyegetnek nem csak minket, de adott esetben családtagjainkat is, pusztán azért, mert máshogy látjuk a világot, mint a pártállami elit.

Leszögezte, "a fiatal demokratákból lett öreg bolsevikokkal szemben én jobboldali gondolkodású, keresztényszociális érzékenységgel bíró, jóléti Magyarországra vágyó emberként soha nem fogok asszisztálni kémprogramhoz, ellenzékiek levadászásához, kínai egyetemhez és a nemzeti érdek feladásához. Pedig ez mind a Fidesz lényege".

Z. Kárpát megjegyezte, 

sorra nyeri a pereket még a 2018-as kampány eseményei és a családtagjai vegzálása kapcsán.

"Mi, jobbikosok a leckét megtanultuk. Egy lépést sem hátrálunk a hatalommal szemben, mert ha elmegyünk szó nélkül a fentiek mellett, akkor a fenyegetőzésből fizikai atrocitások lesznek, a nem közszereplő, ártatlan családtagjainkkal szemben. Mert ennek a hatalomnak semmi sem szent" - fogalmazott.

Kiemelte,

a likvidálásáról íróval szemben a feljelentést megtette.