A KDNP leigazolta Balatonfűzfő MSZP-s polgármesterét

Marton Béla
Marton Béla
Facebook

Megint virított egyet az MSZP: most a 30 éves párttagsággal rendelkező Marton Béláról,  Balatonfűzfő függetlenként megválasztott polgármesteréről írta meg a 24.hu, hogy a KDNP-be igazolt. A portálnak ezt megerősítette Latorcai János, a kereszténydemokraták Veszprém megyei elnöke, aki közölte, az október 13-ai választáson Marton függetlenként, de a KDNP támogatásával indul újra a polgármesteri posztért. 

Ami egyébiránt azért is meglepő, mert a kormányoldalnak van már egy polgármesterjelöltje Fűzfőn, Lajkó Frigyes személyében, és a szavazólapon a Fidesz logója mellett szerepel a KDNP-é is. 

Egyre érdekesebb helyzetben van az MSZP országos vezetése, tegnap arról számoltunk be, hogy helyi politikusaik Tiszafüreden és Gödön is szembementek az ellenzéki megállapodással, gyengítve ezzel a Fidesz leváltásának esélyét, ugyanakkor olyan településeken sem tudnak úrrá lenni a partizánakciókon, mint Orosháza, ezzel nehezítve a bűnszervezetben elkövetett csalással megválasztott fideszes Simonka György uradalmának a felszámolását.

Láttál valami izgalmasat?
Küldd be nekünk!

Friss

1
1
sss
2019. október 14. | 19:11
Ismét elmaradt az ellenzéki áttörés Orosházán.
Ő az a polgármester, aki szabályosan elmenekült kollégánk elől.