Szijjártó Péter a Parlamentben jelentette be, ő adja át a Magyar Kupát (is)

Szijjártó Péter a Parlamentben jelentette be, ő adja át a Magyar Kupát (is)

Valószínűleg egy kisebb sporttörténeti pillanatnak lehettünk tanúi kedd kora délután a Parlamentben. Szijjártó Péter külügyminiszter ugyanis arról tájékoztatta a T. Házban Stummer János országgyűlési képviselőt, hogy:

"ha kíváncsi a holnap esti programomra, szeretném Önnek elmondani, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség felkért, hogy holnap én adjam át a Magyar Kupát az MLSZ elnökével együtt , ezért ott leszek a holnapi kupadöntőn is".

Egyébként a jobbikos képviselő arra volt kíváncsi azonnali kérdésében, hogy a koronavírus-járvány ellenére miért volt a tárcavezető az MTK-Honvéd Magyar Kupa elődöntőn. Szijjártó Péter válasza egyszerű volt,

azért volt ott az új Puskás Arénában, mert hívták. 

Most is hívják, tudhattuk meg. 

"Mert ilyet nem lehet" - Szijjártó Péter lemondását követeli a Jobbik a miniszter belógása miatt

Ahogy arról beszámoltunk, Szijjártó Péter külügyminiszter és Dzsudzsák Balázs (celeb)focista a koronavírus-járvány lassítása érdekében zárt kapuk mögött lejátszott Honvéd-MTK kupameccsről posztolt egy fotót. Hogy mennyivel érnek többet ők, mint mondjuk a Honvéd és az MTK szurkolói, azt nem tudjuk, lehet, hogy csak erősebb az immunrendszerük, mindenesetre Szijjártó Péternek kormánytagként van némi politikai felelőssége is.

{"preview_thumbnail":"/sites/default/files/styles/video_embed_wysiwyg_preview/public/video_thumbnails/4KRSVIWo0oc.jpg?itok=10GtFT3X","video_url":"https://www.youtube.com/watch?v=4KRSVIWo0oc&feature=youtu.be","settings":{"responsive":1,"width":"854","height":"480","autoplay":0},"settings_summary":["Beágyazott videó (Alkalmazkodó)."]}