Cenzúra: Az MTI ismét letiltotta a Jobbik-Konzervatívok közleményét!

Cenzúra: Az MTI ismét letiltotta a Jobbik-Konzervatívok közleményét!

Sem a propagandaszócsőként működő Kossuth Rádió, sem az egykor szebb napokat látott MTI nem akadályozhatja meg, hogy eljusson a magyar emberekhez az igazság – hangsúlyozta az ellenzéki párt.

Szomorú, de ide jutott a Magyar Távirati Iroda, amely egy normális országban a hiteles hírekkel való ellátásért felelne, hazánkban viszont csak azt írják le, amit Orbánék jóváhagynak – számolt be a Jobbik-Konzervatívok. Ez már nem az első eset: a Magyar Távirati Iroda az elmúlt fél évben többször megtagadta, hogy leközölje az ellenzéki párt sajtóközleményeit.

Sem a propagandaszócsőként működő Kossuth Rádió, sem az egykor szebb napokat látott MTI nem akadályozhatja meg, hogy eljusson a magyar emberekhez az igazság!

A közpénzből fenntartott, pártállami MTI-vel ellentétben az Alfahír megírta a hírt:

Özönvízként oltja ki a magyar valóság a Kossuth Rádióban gyúlt örömtüzeket

– állítja a Jobbik-Koznervatívok.

„Magyarországon kikényszerítik a politikusokból az egyenes beszédet, a kormány letörte az inflációt, sőt két válságot is megoldott, méghozzá uniós pénzek nélkül! – legalábbis a miniszterelnök szerint. Vajon a magyar családok osztoznak Orbán lelkesedésében?”

A részletért olvassa el cikkünket!

(Címlapkép: Orbán Viktor a közmédia óbudai székházához érkezik, ahol interjút adott a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában 2023. január 13-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)