Cenzúra: az MTI ma ismét letiltotta a Jobbik közleményét Orbán Viktorról

Cenzúra: az MTI ma ismét letiltotta a Jobbik közleményét Orbán Viktorról

Az MTI nem merte leírni, hogy „A jereváni rádióban Vlagyimir Putyin magyar hangja beszélt”.

Az ég kék, a fű zöld, a Fidesznek Moszkva diktál, Orbánék pedig cenzúrázzák a híreket, és felülről diktálnak a nemzeti hírügynökségnek. Szomorú, de ide jutott a Magyar Távirati Iroda, amely egy normális országban a hiteles hírekkel való ellátásért felelne

- így reagált a Jobbik-Konzervatívok arra, hogy az állami MTI nem számolt be pénteki közleményükről, miután Orbán Viktor a rádióban beszélt.

"A valóság ettől még ez, ezért leírjuk újra: Ma reggel a jereváni rádióban Vlagyimir Putyin magyar hangja beszélt! Méghozzá a magyar nemzeti érdekeknek totálisan ellentétesen, már a látszatra sem adva. A miniszterelnök ma reggeli propagandarádiós szerepléséből is tisztán látszik: az Orbán-kormány idegen érdekeket szolgál, kizárólag a hatalma megtartására törekszik, ezért nem jutnak hozzá a tisztességes magyarok az EU-s forrásokhoz, és ezért sodródik hazánk a vesztes oldalra, Keletre" - ismételte meg az ellenzéki párt.

Cenzúrázhat akárhány közleményt az MTI, hazudhat bármit Orbán vagy a propagandamédiája, az igazság nem betiltható!

"Mi pedig harcolunk tovább egy olyan országért, ahol a miniszterelnöknek és a kormánynak nem idegen hatalmak, hanem a magyar nemzeti érdek diktál! Olyan országért, ahol a migránsmunkások százezreinek betelepítése helyett a magyaroknak adott normális bérek jelentik a választ a munkaerőhiányra! Egy olyan normális Magyarországért, ahol szabad a sajtó!" - zárta új közleményét a Jobbik.

Egyébként az MTI nem először cenzúrázott jobbikos sajtóközleményt, a legutóbbi arról szólt, a „jelentős summa”, amit Orbán Viktor remél Brüsszelből, éppen miatta nem jön.

(Címlapkép: Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának adott interjújára érkezik 2023. július 14-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)